Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

tenda1

zuzka zuzike

no verím Ti , ja som prvý týždeň poctivo vydržala , ale teraz každý deň sa musím pozrieť aspoň na sekundu :-)

Zuzika Zuzike

tenda

áno ja som bola u MUDr. Červena... bože také krásne mi ich urobil... Ďakujeeeeem..
sestrička povedala nerozopínat podprsenku, tak som sa snažila ale neodolala som... pri pohlade na ne ma aj všetko boliet prestalo... :)

tenda1

zuzka zuzike

Ty si si ich ešte nevidela? ja prvý krát po 7 dňoch :-) To je iný pohľad však? :-)
Bože ani sa mi nechce veriť , že sú moje :-)

tenda1

zuzka zuzike

ak si bola u Červeňa , on asi po 10 dňoch vyberá stehy , ja som bola u dr.Očenáša a on asi po 14 dňoch , inak dnes som sa oholila prvý krát tak , že konečne dobre :-)

A svrbí ma všetko :-(

Zuzika Zuzike

RITA

super teším sa... inak dnes som neodolala a na sekundu som si kuk prsia..ja som proste musela omrknút.. bože sú nádherné!! a konečne prestala aj bolest..

dám potom foto... pred aj po...

Lucy1990

Baby, a ako je to v PK, kedy sa vyberaju stehy? Viem, ze doktor tam byva len v soboty a nedele. Tak vyberie mi ich na 1. kontrole po tyzdni? A kedy je dalsia kontrola?

Zuzika Zuzike

tenda

aj mna tlačí a to som len 10 den po opke... všetko ma svrbí.. :(

ja idem v pondelok na kontrolu prvý krát to mi nebudú ešte vyberat stehy??? to až na druhej kontrole vyberajú? bože ved ja sa potrebujem oholiiiiiiiiiiiit! :(