Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

rita149

drndula
odosala som to skor
chcela som napisat ze pas uz nemusim nosit, ze ak ti ho bude chciet Pan doktor dat, tak to neber ako tragediu, nos ho.
Da sa to vydržat.

rita149

drndula

ja som tiez 1 tyzdne nosila podlepeny a potom som bola po tyzdni nakontolu.Potom mi ho zase podlepil novy leukoplastom a to som nosila dalsie 2 tyzdne.Na dalsej kontrole mi ukazal ako nosit ten pas do kriza.Ten som nosila 3 tyzdne a ked som tam pred tyzdnom bola tak povedal ze uz netreba.Ved uvidim idem 17.2 na kontrolu.Ako to bude dovtedy.Ja si tam este par mm rozdiel vydim, Ved pozri moju poslednu foto, Tam je to vidiet ako je ten pravy iny,Na lavom je vidiet viac že je visie toe obrysi su vyditelnejsie.Ale nie je to moc, v podprske ani nevidet.

Ja nosim stale tutuo pooeračnu, mne je v nej najlepsie, Nosim sem tam aj taku normalnu cez den.

K tym podprsenkam: ja som si kupovala take obycajne nevystuzene bez kostice čo amm aj v albume v HM.Potom mam aj vystuzenu aj taku tenku z kosticou C.Klein.Tie su uzasne podprsky od tej znacky!!! Objednala som si V.secrat ale este nedosla tak na tu sa najviac tešim, Lebo noeveom prestne aku velkost som mala objednat tak vyskusam a ak bude ok , tak hura na ne :-)))

Ale uz nemusim

davidoff

4pegy4

ja som bola pred tromi mesiacmi v októbri 2011, nosík mi odpuchol ale len nedávno, je to dlhší proces.... ale výsledok stojí za to, prsia som opuchnuté vôbec nemala, tie boli TOP hneď ako má rozopli v pooperačnej, ja mám z tejto dvojitej OP-ky veľmi dobrý pocit naozaj, ľutujem len, že som nešla skôr, ale čo už :))

drndula

Katka,

Ďakujem..Uz to máš za pár,ked si predstavím že som mala ist vtedy Ja ..._;)) každopádne,som rada,ze to Uz mam za sebou..
Dr. Je klasik,rada Ho znova uvidim..

Tenda

Šup šup nové foto,som zvedavá...stehy nebolia,to ani necítis,Mne však napraval pravý prsnik,bol nižšie,to bola opäť bolest...kontrola o dva týždne,dôležité je že Uz sa mozes pi vybrati osprchovať,ja som stála trištvrte hod pod sprchou a dávala dolu 10dňovú špinu..:)))
Podprsenku som mala poctivo 10 dní na sebe,ako mi ju dali v nemocnici,vydržala som,Boli bolesti tak som si nechcela pridávat ešte..vydržala som,aj keď vsetko svrbelo,škriabala som si chrbat o roh steny ako psík..;)

Rita,

Kedy si nasadila obyčajnú podprsenku cezden,born ze pooperacmu musim nosit jeden a pol mesiaca v noci.inak,citala som,aj tebe robil napravu?si nosila ten pas skriza?mne to sice hovoril,ale nemusim,podlepil ho a i dva týždne uvidíme,AK bude treba tak príkaze..dufam že Nebude treba,ten pas mi riadne vadil a tlačil..;)

Baby kde ste nakupivali podprsenky??nejake tipy,netusim kde....please

Zuzika Zuzike

Rita
Ale len som ich kuk a hned som zapinala.. Su omnoho vacsie ako v podprde.. A som rada ze som si dala 400 namiesto 350..este mi odpuchnu a budu tip top.. V pondelok dam foto :)

rita149

Katka54

super teda, budes spokojna z pani Doktorkou, je mila.
kedy mas vlastne opku a ake si ides davat?
ja uz nemam prehlad v tom :-)

Katka54

Ahojte,

tenda, drndula,

super prsíčka, teším sa s vami. :) Ešte nedávno ste tu stresovali so mnou a už vyberáte podprdy. Paráda. ;)) Držte sa.

rita149,

tak som sa objednala nakoniec na predoperačné aj ja v BB, dovolala som sa priamo p. doktorke Dědičovej, na stránke bol kontakt aj na ňu. Ďakujem. :)

Už som si objednala aj silikóny u Siklienky, kráti sa mi to a naozaj sa už teším.
Inak, pripravujem sa na bolesť - robím si tréningy s depilačným strojčekom.;)) Dala som porast dole všade, aj pod pazuchami-inšpirovala ma sisente :)) (myslím depilátorom, to aby ste si nemysleli, že som doteraz bola ako opica :). A keď to bolelo ako fras, tak som si vravela: "Vydrž moja, vydrž. Ťažko na cvičisku, ľahko na bojisku." :)) Týmto tu chcem vlastne povedať asi toľko, že som už fakt so všetkým viac-menej vyrovnaná, spokojná a už nestresujem a len čakám. Myslím, že už mám dosť informácií a teda celkom slušný prehľad, takže som pokojnejšia. Za čo samozrejme vďačím aj Vám.:)

rita149

Zuzika Zuzike

uvidiš ets eked ti stehy vyberie, bolest nebude ziadna potom uz.

tak ty si neodolala :-) ja som vydrzala poctivo 10dni, vydela som si ich na druhy den po opke , ale to som si ani moc nepamatala.
To je pohlad a ten pocit, cooo??? :-)
A ze su vacie na holo ako v tej podprske!