Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

tenda1

Mery NR

ahoj , ja som teraz 13 deň po opke , prvý krát bola kontrola po týždni , len mi ich odlepil a prelepil rez , ja som skoro odpadla aké kozy mám :-)a hneď ma zapol znovu do podprdy . Zajtra idem na druhú kontrolu tak asi bude vyberať stehy , zatiaľ som sa len utierala opatrne vlhkými vreckovkami ale umývala som sa všade normálne v sprche-až na ten hrudník

Držím palčeky , budeš neskutočne šťastná uvidíš :-) pán doktor je super

4pegy4

davidoff

to tak dlho sa ti hojil nosík??a ty si povedala dr.že aký ho chces mat alebo on ti ho urobil sám od seba???bolo to opuchnutie viditelne??...

ella

čaute ja som si objednala specialnu podprdu cez ebay, vyhladate to ako post surgery bra, je na ceste tak potom možem dat vediet..cena bola okolo 20€

Mery NR

tenda1 a očenášove kočky,
ja idem na opku do NR tu je pán doktor každý utorok. kedy ma bude podľa vás čakať prvá kontrola, po 7 dňoch alebo po 14 dňoch? keď mi vyberie stehy len na 14.deň to sa do vtedy nebudem môcť ani osprchovať? :-(
ešte 2 týždne, už strihám meter :-))

petulik55

Ahojte kocky... ja to uz mam čoskoro.. Vo stvrtok uz idem do nemocnice a v piatok uz ma budu operovat... Co by ste mi poradili po opke? ake tabletky mam uzivat od bolesti? som pocula nieco o nejakych kvapkach viete nieco o tom? Ma niektora z Vas Anatomicke 390ml????
Dakujeeeeeeeeeeem budem rada ak mi niekto odpovieee

arri

drndula
no neviem, ja som chcela tiez do PK na stehy ale bez sance... on tam neni kazdy vikend, mozno aj kvoli tomu som musela do BB

drndula

Arri,pegy4,

Na stehy ťa vezme aj do pezinku, p.dr.cerven,bola so mnou kamošja zo Šale,operovali ju v bb ale stehy sa vyberali v pezinku,mala to bližšie tam..predpokladám že o dva týždne tam pôjde tiež.