Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zajacik_006

4pegy4
a ty si už posielala fotky Barborke pred opkou? Lebo mám pocit,že tam ešte nemáš vytvorený album.Pošli mi svoje fotky na mail: geleria@zoznam.sk a utvorím tvoj album

zajacik_006

petulik55
ak chceš pozerať fotky v galérií,musíš aj ty poslať svoje foto pred opkou spolu s tvojím nickom na mail: galeria@zoznam.sk

4pegy4

zajacik 006

prosím ja už som aspon 3x písala barborke, že by som poprosila udaje ku galérii, ale nedostala som žiadnu odpoved.aké su podmienky???ja som pred operáciou.

4pegy4

jazz24

to si dobrá :-) a to si už včera písala.ja som nemyslela že to je až také čerstve :-)a jesť sa ti dá od tej sádry čo más na nose??

jazz24

4pegy4

hej, vcera ma operovali a kludne by som isla este raz:)a to ja som straasny posero:)neboj sa vobec..ked som to zvladla ja ,tak to zvladne kazdy:))

jazz24

lucy1990
drndula

dakujem, uz som doma..v noci ma bolel chrbat,ale uz je lepsie trosku:)
poslala som zajacikovi foto,tak dufam prida coskoro:))

4pegy4

nos voobec neboli naozaj,iba ma to vcera chvilku stipkalo,ale uplne minimalne..

vsetci tam boli uplne super a Pan doktor je UZASNY! som sa straaaasne bala a neni to ani stvrtina z toho co som cakala:)a to mam nizky prah bolesti..

tenda1

petulik55

ahoj , ja mam anatomické 390 arion , som len 2 týždne po operácii tak je to ešte opuchnuté , ale super , veľmi sa teším

od bolesti mi dávali na klinike prvý a druhý deň pred odchodom novalgin a doma som ho tiež brala a aj nalgesin-tie Ti predajú aj v lekárni