Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

tenda1

petulik55

jáj tak Ty si poriadna výška , určite nebudú veľké , ja mám162 , nosila som 75B a teraz ešte neviem možno 75C-D , určite si nedaj menšie :-)

jazz24

4pegy4

da sa jest,len musim pomaly..mne to tak stukne ked prehltam,taky podtlak..aj doktor hovoril,ze to este nevidel,ale ze vsetko je ok:)
ty chces ist na nos?

jazz24

lucy1990
tina33

baby dakujem!!aj mne sa velmi pacia!
citim sa super!a tina naozaj nos vobec neboli,keby som nedychala cez usta tak ani neviem:)strasne som stastna,sice vyzeram akoby ma presiel kamion:)

tina33

Mery NR

prvá kontrola je po týždni tam ti odlepí naplaste okolo prsníkov a dalšia kontrola tiež za týžden tam pozrie štichy ja som mala samovstrebatelné ale už som sa mohla osprchovať a teraz mam kontrolu až v Marci čiže od operacie za 3mesiace.ja som bola u dr.Očenáša 1.12.11 v Puchove.Je fantastický charyzmaticky,kludný doktor.A som strašne spokojná s velkostou aj tvarom.Tak pevne verím že aj ty budeš spokojná držím palčeky.

sisente

baby

tak konecne po 2och mesiacoch PN :) som sa pustila dnes do cvicenie, a je to suuuuper pocit!!! Taaak mi to chybalo, zatial len posilovanie na ruky a vypady, na prsia som zatial nie, ale ked som skusala ci sa da, tak je to riadna sranda ked napnem ten prsny sval ako sa to tam formuje a deformuje :))). Nabuduci tyzden idem skusit aj moje oblubene svihadlo, dam si riadnu podprdu na cvicenie, mam taku co je mi trosku mensia, tak nech to drzi na mieste riadne... Inak gratulujem vsetkym novym v klube ;)

petulik55

tenda1

ake si mala predtym a aku velkost mas teraz, mna niektory strasia ze ci nebudu velke ale ja som vysoka 180cm takze si myslim ze to bude fajn, aj pani dokt.povedala ze akurat k mojej postave. Nemas nahodou nejaku foto aby som si pozrela ako vyzeraju? ja budem mat Mentor