Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mia_31

jazz

tak to sme sa včera stretli,ja som mala ísť pôvodne prsia a nakoniec som šla nos, robili ma hneď po tebe. som na teba myslela, že ako to zvládaš. som rada,že dobre...

ja trochu horšie lebo ako mi zavádzali hadičku tak mi poranili hrdlo, normalne mám aj modriny zvonku a dosť ma to bolí keďže dýcham iba ústami.ale som rada,že to je za mnou a teším sa do budúcna aj na tie prská :) bola som pozrieť tú kočku čo tam tiež s nami bola a tej urobil velmi pekné prsia.

gossip_girl

Lucy,

no to je vysoky profil, aj mne doktor povedal, ze vysoky. Podla mna tym VP prsia posobia aj vacsie, lebo ja ked som sa pozerala na implantaty, tak ten vysoky ked si si pozrela z boku, tak bol vyssi kopcek a ten stredny pri pripadal nizsi, tak neviem ci ide do stran, no asi nie, ale ze je nizsi podla mna. Skoda ze to nemozem porovnat na mne a potom sa rozhodnut :) ale to by bolo velmi lahke haha. No vsak uvidime.

Lucy1990

gossip girl

Ja som to pochopila tak, ze vysoky profil ide viac do predu, cize su vypuklejsie a stredny profil ide viac do stran, do sirky :-) hadam som to dobre pochopila.

Ja mam mat Eurosilikony TMM3, to je aky profil ked sa pise Moderate high, high projection? Vysoky?

ella

sisente
čau ja som 3 týždne po opke, predtym som behavala a brusaky robila teraz iba kysnem...skusila si po 2 mesiacoch už aj brusaky? nevies kedy najskor možem začat?
dik

gossip_girl

Lucy,
aj ja nerozmyslam o nicom inom :) a to mam 5 mesiacov este cas, kazdy den sem chodim, to je choroba. Tak sa tes, ze za tak kratko to budes mat :)

baby co robi ten vysoky profil? a co stredny? ja tomu stale nechapem. Pri VP su viac vypukle? nie je to ze by boli vyssie ku krku al tak a stredny zas nizsie ze?

davidoff

jazz24

nepošleš mi foto aký si mala nos predtým, aj ja Ti pošlem svoje fotky pred aj po. môj e-mail aaaha1@azet.sk

4pegy4

aj Ty nepošleš mi foto pred OP ako to máš, aj ja Ti pošlem pred aj po OP. môj e-mail aaaha1@azet.sk

meli21

ahoj baby, prosim vas, uz som tu dost davno nebola, prosim vas, nahodou som ss vymazala mail s kodom od adminky, co mi dala po uverejneni mojej fotky v albumoch, bola by niektora taka dobra a vedela by mi napisat. velmi pekne dakujem :)

davidoff

4pegy4

jasné to opuchnutie bolo úplne viditeľné, kosť medzi očami som mala poriadne opuchnutú také dva mesiace ja neviem čo ide robiť tebe, ale mne ho upravoval celý, kosť vyrovnával, špičku zúžoval, chrupavky, celý komplet rhinoplastika, takže teraz až mi úplne odpuchol, teraz po troch mesiacoch je super :) A nechala som ho úplne na neho, aký má vyzerať.