Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mia_31

hej na tej sedačke :) tak vidíš nakoniec ako super to zvládaš.

davidoff ja som myslela či si kýchala keď si mala ten nos ešte zasadrovaný, mňa hrozne šteklia tie tampóny asi ma porazí.

jazz

inak sestrička mi ťa spomínala, že vydávaš akýsi čudný zvuk s čím sa ešte nestretla :)

jazz24

mia_31

viem asi ktora si:)sme cakali spolu na tej sedacke?a ja nekycham vobec,ja mam zas ten podtlak,co vydavam zvuky ked prehltnem ako ked stuplik vytiahnes z flase:)a ty si sla po mne?:)ja som stresovala trosku,som sa velmi bala..aj na sale ked mi zmerali tlak,tak vysoky uplne aj pulz:)

nela311

ahojte baby, no tak ja už zajtra idem na opku a už ma akosi chytá stres, no dufam že to všetko zvládnem nejako...tak mi držte palce

xurri

Ahojte baby viete mi povedat asi aka je velkost silokonu 350ml?je velky rozdiel medzi 300 a 350?mam datum operacie na 9.2a uz sa neviem dockat.Dakujeem

sisente

ella

no brusaky ja necvicim nikdy :( tak v tom ti neporadim, ale urcite sa daju, ved ked uz 2kg cinky dviham tak brusaky v pohode... Na nohy som mohla uz davno zacat, ale zlenivela som trosku, tak som sa dopracovala az dnes k tomu, skus si brusaku, uvidis ci ta nieco bude boliet. Ja som velmi nekysla, ja som skor pochudla, ja som z tych co ked prestanu cvicit tak schudnu zo svalov :( a tym padom vyzeram aj trosicku chudsia, ale uz to nebolo take pevne a to mi veeelmi vadi.

jazz24

davidoff

uz som poslala..:)na tej jednej vyzeram divne,lebo som mala cerstvo napichnutu pusu:)len ja nemam vela fotiek..:)

mia_31

inak baby čo vám robili nos ( viem,že to sem nepatrí ) ja hrozne stále kýcham je to velmi nepríjemné. Mali ste to niektorá?