Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

jazz24

4pegy4

neboli,uplne vazne..teraz sa mi zjavili modrinky viac a podliatiny..rano som nemala tak..keby som vedela,ze to je vsetko takto,tak uz by som isla daavno!

mia_31

jazz

mala som ísť ale lekár povedal,že ak si to zvládnem vybrať sama tak možem a nemusím chodiť do BB. snád to zvládnem teda :)

tenda1

nela331

neboj , to zvládneš , vôbec to nie je hrozné a samozrejme držím palce a poobede bude z Teba sexica :-)

jazz24

mia_31

na vytiahnutie tamponady ides tiez vo stvrtok do bb?a co sestricka povedala,ked stale kychas?inak si v galerke?ja som tam uz dala fotku prsiek,pozri si ak si tam:))

ella

nela311
vobec sa neboj ja som 3 týždne po a bolo to ovela menej hrozne ako som čakala..prvy a druhy den su blbe..ale si na liekoch:) a už po týždni som vyhlasila že by som si dr. Červenovi kludne dala onedlho niečo prisit alebo odrezat znova:))

ella

sisente
no ja som cela taka zmlandravena:) brusaky som skusala asi po týždni..teda jeden..bolel hnusak tak som prestala:))ozaj kolko g navyse mate s implantátmi..ja som po opke mala 3kg naviac, bola to voda z opuchov ale kilo mi zostalo. zname nabrali asi 2kg...neodvažila som sa na taku "malichernost" spytat lekara či je to tak že ked mam 305ml tak mam ratať zo 600 gramami prirastku vahy? ...ake s tym mate skusenosti?