Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ella

nela311
:) už nie ale este by sa trochu mohli zmensit..chcela som take prirodzene 3-ky..po opke som mala obvod prs okolo 100cm, teraz 96

mia_31

baby do prdelky ,tak ja som asi nachladnutá lebo aj dcéra stále kýcha. Myslíte,že by som sa mala opýtať lekára?

jazz

to bude záhada,nekreslil, povedal mi pred opkou,že ho nebude drasticky meniť iba niečo posunie,ja že oka dôverujem mu a ráno mi povedal,že sa počas opky rozhodol inak a že mi urobil celý nos nanovo,tak som zvedavá :)

ella

baby,
prosim vas kolko dni alebo týždnov od operacie nadobudnu prsia už tu definitivnu podobu? ja mam 305 anatomicke,svoje som mala take 2-ky...po opke som -na rozdiel od vačšiny z vas revala ake su obrie...už sa to zmensuje po 3 týždnoch, z vasich skusenosti 3 týždne postačuju aby uplne odpuchli alebo sa este trochu zmensia?

sisente

xuri,

no to je malicky rozdiel, ale daj si 350 :)

ella

ano prirataj si zhuba tych 600g, ja som sa vazila asi az po troch tyzdnoch a mala som o pol kila menej ako pred op, to je tym necvicenim... az potom o par dni mi doslo ze som lahsia o viac ako toho pol, kedze viac ako pol mi len pribudlo na prsiach :)))

jazz24

mia_31

410,anatomicke,vysoky profil,eurosilicon,rez pod prsnikom..dufam moc neodpuchnu,som myslela,ze budu vacsie trosku:)))a tebe co robil s nosom?mne komplet rhinoplastiku..aj ti ho kreslil?