Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Honey 7

Lucy1990

330 nagor, stredny profil, mne povedal cerven,ze ten stredny profil sa najviac podoba anatomickym a ze je prirodzenejsi...tak neviem

Honey 7

gossip_girl

Ja budem mat nagor stredny profil, a mam uzucky hrudnik 66 cm, ale pan doktor cerven povedal,ze stredny nagor, nechala som to na neho...

sisente

martinka-666

ja som sa tiez na toto pytala tu ale nikto mi neodpovedal, ak niekde zistis tak daj vediet, ale myslim ze sa mozu vsetky sauny, aj infra, ak by to tak nebolo, urcite by ti doktor povedal coho sa vyvarovat :)) takze sa neboj. Ja idem teraz v sobotu, je tam aj infra, tak dam vediet ci sa nerozpustili :)))

lucy009

k tomu cviceniu, ano ak necvicis ubuda zo svaloviny a nahradza ju zase tuk :)

sisente

lucy009

ano presne ako si napisala, neviem ako si dlho pred op cvicila a ci dost posilovala, ale je to mozne. neviem ci aj tie 3kg, teda 4 aj s implosmi :) ale je to mozne. svaly su omnoho tazsie ako tuk... Ja som zacala vcera tj po 2och mesiacoch. Mozes aj po 6 tyzdnoch urcite, na nohy a ruky opatrne radsej, rob to, pri com ta nic neboli, ja som to tak riesila... a takuuu mam dnes fajnu svalovku :) ja som tiez asi tyzden a pol pred op prestala lebo sa mi zdalo ze mi hrdlo chyta, tak som radsej mala setriaci rezim :) ale uz stacilo lenivosti :)))