Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

gossip_girl

Lucy,
dakujem :) si zlata, no asi ten vyssi je lepsi pre mna, ja mam uzky hrudnik a ked ma sirsiu zakladnu, tak asi pojde aj viac do stran :) A vyssi znamena, ze z boku ked sa pozres, tak je vypuklejsi ako stredny nie? ze prsia idu viac dopredu? No musim si to este raz na zivo tie implantaty pozret :)

davidoff

jazz24

pošli mi ešte raz Tvoj e-mail a napíš mi do neho že to si Ty jazz24 z fóra, lebo mám v tom hokej. 4pegy4 to prišlo, tak skúsim ešte raz. Tak mi ešte raz pošli e-mail na aaaha1@azet.sk

ella

Mery NR
noo 170cm a 65kg viem že na babiznu ako ja to asi nie je vela..len pocitovo si pripadam potom tak mohutne:)

Lucy1990

gossip girl

Tak dnes som narazila na otazku aky je rozdiel medzi vysokym a strednym profilom a pise sa, ze pri rovnakom objeme ma vysoky profil mensi priemer zakladne, ale je vyssi :-)

jazz24

4pegy4
vcera som nemala,dnes uz mi pribudli aj opuchy aj modriny..

mia_31

tak som zvedava,ake budeme s nostekmi:) mne tiez nekreslil..ju mu tiez verim,on je super uplne..

davidoff

nic mi neprislo..:(posielala si na ten gmail?

4pegy4

lucy 1990

podla mna je to jedno, pretože ked som pozerala galeriu tak niektoré majú fakt na nerozoznanie.dr.červeň je naozaj šikovný.dúfam, že to iste poviem aj po mojej opke.

ella

sisente
no ja som totiž mavala 3-4ky cely zivot ale po kojeni a chudnuti mi zostali take scvrkliny, kožička zosuverena, objem ziaden..ja som bola povodne konzultovat u dr. iba korekciu, zdvihnutie a zmensenie dvorcov..a po par kilečkach zhodenych som si dohodla este jednu konzultačku že teda male imploše by to chcelo...sme tam licitovali z navrhovaných 400ml som to zjednala na 305:) viac už dole nechcel ist..ale od začiatku som sa bala že to bude moc..teraz je to už znesitelne a upokojila si ma že to este trosku bude mensie tesiiiiim:)))

Lucy1990

4pegy4

No budem mat anatomy, ja som vzdy tuzila po okruhlych, ale ked som videla par bab od Cervena co mali anatomy, tak som ani rozdiel nevidela. Dufam, ze aj mne take urobi :-)))