Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Mery NR

Lucy1990 teraz si ty najskôr na rade alebo je niekto ešte pred tebou? :-) ty máš opku 4.02, že? potom 06.02. xantipa a 07.02. ja . kočky už sa nám to kráti :-))))

Honey 7

jazz24
dakujem za odpoved....
Aha lebo mne nieco spomynal,ze za 11 dni dame aj dlahu dole aj stehy,asik pre to aby som nemusela stale behat do banskej...

jazz24

honey7

no po 5 dnoch idem na vybratie tamponady,ale niekto si ju sam aj moze vytiahnut..mna asi chce vidiet kvoli tomu zvuku smiesnemu co vydavam:)po tom za 10 dni su stehy z prs a za 14 dni dlaha..a dalej ako to je neviem:)ja sa tesim, ked tam uz pojdem,lebo doktor aj sestricka su uplne super:)

barbora10

solnicka

nie ani jeden mail od teba neprisiel a myslim,ze ani tych desat co som pisala ja tebe ohladom galerie.uz sa nad tym nejdem ani rozculovat,pretoze je to zbytocne,pricinu nikdy nevylustim:)teraz ma galeriu na starosti zajacik,tak foto posielaj na mail galeria@zoznam.sk

jazz24

mia_31

nemeni,len ze ju mam volnejsiu trosku tak asi preto:)ale myslim,ze to nevadi,ked je volnejsia, ved iba chrani pred narazom:)no a volala si doktorovi, ze tak kychas?to z toho urcite krvaca..a jasne dam vediet:)

Honey 7

jazz24
ako ti kazali ist na kontroly,teda po kolkych dnoch? a kolko krat? teda ak som spravne pochopila mala si robene prsia aj nostek ja idem tiez tak....

mia_31

modrinky mám ja minimálne kvoli tomu chladeniu, prvý deň som tiež nemala žiadne ale sestrička ma upozornila, že sa tvoria do 3 dní a že na 3.deň to vrcholí a potom to ustupuje a posúvajú sa z očí na líca.

jazz24

ella

aha,ja som myslela,ze pozera:)nevedela som,ze si ju varovala iba:))

lucy1990

neboj rychlo to ubehne..a interne budu urcite ok:)mne to interne pride take formalne:)len zhodnoti vysledky,odmera tlak,ekg a je to:)

mia_31

jazz
sadra sa mení? mne povedal,že mi ju dá rovno dole o tie 2 týždne, o výmene mi nehovoril. hej krváca mi stále z dierok,už som z toho nervózna, možno to mám z toho kýchania,celý nos mi otriasa.
tak som zvedavá potom daj info či si spokojná.

jazz24

mia_31

tuto noc som konecne trochu spala,lebo v pezinku vobec:)taka som nabudena nejaka:)a tuto noc uplne sucho v ustach aj pery mam total vyschnute..mne nekrvaca vobec..tebe hej?a modrinky si mala hned?lebo mne postupne prichadzaju:)no to sa tesim,ked to vytiahnu,mne bude asi v stvrtok menit aj sadru,tak sa strasne bojim ako bude po takej kratkej dobe vyzerat frnacik:)a prsia uplne super,bolia trochu ,ked si idem sadnut,inak minimalne:)chrbat skor boli,ale casto menim polohu,tak ok..