Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Lucy1990

jazz24

Videla som raz video, ako davali pod zlazu cez bradavku a teda nic prijemne na pohlad...mne hovoril Cerven, ze mi bude musiet dost narezat sval, aby sa mi tam vosiel taky vacsi implos :-// auuuu :-)

Lucy1990

ella

Rez budem mat v podprsnej ryhe.

jazz24

No, mne to velmi neleti :-))) nie tuto, ale buducu sobotu. Uz sa neviem dockat, velmi som zvedava. Hadam mi zajtra dobre dopadnu predoperacne, ale najviac som sa bala krvnych testov...

jazz24

lucy1990

to uz buducu sobotu??to tak leti?fakt sa nicoho neboj,keby som vedela,ze to je takto,uz by som isla davno:))a ty pozeras videa ako robia prsia?trdlo:)

ella

Lucy1990

aj ja som z Ba, do kelu skoda že som to nevedela skor..takto sa trepkam do BB každu chvilu..v buducnosti budem mudrejsia ked si zasa budem chciet nechat niečo prisit alebo odrezat:)kde budes mat rezy v podpazusi?

Lucy1990

ella

Ja som z BA, bola som na 2 konzultaciach v PK a od prvej som cakala 5 mesiacov. Myslim, ze aj na kontroly budem chodit tam.

ella

Lucy1990
odkial si? lebo ja som sa trepala do BB a čakala na termin 8 mesiacov, kolko si čakala na termin v PK? konzultacia bola v BB? kontroly budu tiež v BB?

mia_31

jazz

ako sa ti spalo? ja som tiež riadne vysušená,úplne mi v noci až ústa strpli,už nech máme tie tampóny vonku :) ozaj ešte ti krvaca z nosných dierok? a čo prska, da sa to vydržať?