Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ella

Lucy1990
ak som to dobre pochopila ides k dr. Červenovi a na druhu opku? mensie menis za vačšie? ja som bola tiež u neho

jazz24

blondgirl007

:)modrinky sa mi urobili az doma;)mi to asi zacalo podtekat:)neboli vobec len pery mam vyschnute a jazyk som mala v noci ako krokodil drsny:)pozrem ta v galerke si tam?ty si sedela na tej sedacke pri dverach vchodovych sklenenych aj s frajerom?

Honey 7

:) jj,moze byt ja sa v tom vazne dajako extra nevyznam...ja som to nechala vsetko na doktora a spolieham sa,ze to bude v poriadku je odbornik a vie co robi,len ked baby spomynali-ze sirsi hrudnik stredny profil tak ja som presny opak, budu mi robit zarovno aj nostek tak budem dokatovana riadne :)

blondgirl007

Jazz24 tak super,bola si to ty :-D no praveze celkom fajne si vyzerala,na to ze si mala za sebou prska a nos :-) videla som ze na tvaricke to bolo zatial bez modriniek! Nostek bolel? Citam ze ani nie,ale vyzera to bolestivo :-)