Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ella

lucy009
to určite nebude ubytok svalovej hmoty to je dost vela kg na to..asi každe telo reaguje inak, vela ludi po opke nema taku chut do jedla kvoli bolesti, asi aj viac spis a menej papas:) ja teda mam za sebou "uspesne vianočne obdobie" kedy som necvičila lebo som mala pred opkou a bala som sa že prechladnem, stale som bola tak na hrane s dutinami a nechcela som rusit termin..do toho polihovanie po operácii, nemala som stresy a pohyb takže mam nejake to kilečko navyse. inak doktor mi hovoril že ak sa citim po 2-3 týždnoch možem pomaly začat bicyklovat alebo kračat na pase..len som nevedela kedy začas napr. ruky alebo brucho.. tiež je asi doležite kde je rez..ak pod pazuchou alebo v prsnej ryhe može hrozit že potenim sa to bude tazsie hojit..ja mam cez dvorce tak asi preto možem už po 2-3 týž. začat.

lucy009

Sisente
ako dlho si po opke ked si uz zacala cvicit?? Cvicis uz vsetko? Ja budem skoro 6 tyzdnov myslis ze uz mozem pomaly? Toto presne mi vrtalo v hlave co si tu spominala, ze ako je mozne ze mam teraz po opke skoro o 3kg menej ako pred opkou, ked teraz necvicim a to som sa este aj statocne prejedala pocas vianoc :)) a to este implose su skoro kilo navyse :) Takze to mam chapat tak ze ak prestanes cvicit tak ubudne zo svalovej hmoty??

666_martinka

Kedy po operacii ste isli do sauny? chcela by som ist do biosauny, to nie je ta najteplejsia, je tam cca 60 stupnov..do infra sa tusim nemoze vobec so silikonmy je to tak?

gossip_girl

xantipa,
dakujem za rady, no to je sranda teda :) vtedy to bolo asi ine. Vsak stale vsetko ide dopredu, ale kym pride nieco este lepsie asi uz nevydrzim. No o nizkom som ani neuvazovala, ale o strednom alebo vysokom...Myslela som ale ze pojdem skor do 260 nagor este nie som uplne rozhodnute, lebo uz nejaky zaklad mam a nechcem aby boli velke na mne, musim dat aj foto asi celej postavy, ale som chuda, tak preto sa boijim tych velkosti

xantipa163

gossip_girl

nebudu vacsie pri vysokom profile, len viac dopredu. Pozrela som tvoju fotku, ty mas strasne uzucky hrudnik, kebyze si das nizky profil, tak ti podla mna dost trcia po bokoch. Takto ich budes mat pekne, 300ml nie je vela a mas super zaklad, tak budu krasne, uvidis.

Ja absolutne netusim, aky som mala profil, pred rokmi to so mnou lekar neriesil, akurat, sme riesili, cim budu plnene, ci gelom, alebo fyziolog.roztokom, ja som mala s tym f.roztokom, lebo ich preferoval, ako bezpecnejsie, lebo ze ten gel moze vytiect ci co a mozu byt problemy.
Inak, to, ze som mala 150ml, som zistila, az ked som ich mala v tom sacku, ked ich dali von, je to tam napisane. Papiere mi po tych rokoch niekam zmizli.

gossip_girl

xantipa,

ty si mala aky profil vtedy prvykrat? Lebo ja naozaj nechcem velke prsia a uz ani medzi tym sa neviem rozhodnut. To ked si dam 300 VP tak to bude vacsie ako keby som dala 300 SP?

xantipa163

gossip girl lucy1990

je to presne ako hovorite. nizsi profil zaplni prsia vac do sirky a vyssi viac dopredu.
Mna sa Cerven pytal ci chcem mat take vystrcene dopredu, ja som nechcela, tak budem mat stredny profil.
Takze vy budete trcat :-) a ja budem mat aspon zaplneny moj sirsi hrudnik.