Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

4pegy4

gossip girl

tieto su po dcerke.čiže najprv som kojila a potom som si dala urobit prska.ano viac sa mi páčia vacsie.ja mám na kartičke 280 VP ES, ale maju ich aj teraz lebo som pozerala tabulku.

lucy 1990
ja som si myslela ze budes mat VP.nevadi ale foto aj tak budem cakat :-)

gossip_girl

4pegy4,
prosim ta a toto mas foto po kojeni so silikonmi? Alebo si si dala zvacsit az po babu? no mne sa nezdaju male, ale tak ja nechcem velke a ked ides do 500, tak tebe sa asi pacia velke prsia, tak to chapem. A VP eurosilikony ma 280? Lebo mne dr. hovoril, ze to ma len 290

sisente

ella

tak ked budu krajsie tak daj urcite, som velmi zvedava co su to velke :))) ze chces mensie, to si jedna z mala tu

ella

sisente

nemam foto ani neviem ako sa dostat do galerky..ja to mam este polepene okolo dvorcov aj ten rez kolmo na dvorec..zatial su take ..noo..nie na zverejnenie:)

4pegy4

zajacik006

ano už som po kojeni a druhe neplanujeme.prvýkrát som sa bála dať vacsie este som rozmýslala aj nad 280, ale dr.ma presvedcil.základ som mala malý, ale nemala som ovisnute prsia.výšku mám 173cm a váhu 55kg.

sisente

ella

to sa ti urcite upravi, mas aj foto??

4peggy4

som velmi zvedava na foto po :) 500viek tu az tak vela nie je ;)