Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

morgan23

a ešte..popri tom opuchu...zaznamenali ste aj vyššiu váhu? lebo som z toho na nerv....nič nejem a som tažšia ....pozdravujem Zuzku .17.1 KE,Chirmed

davidoff

jazz24

idem Ti ešte poslať mejla ako som ja vyzerala so sádrou na nose, aké som mala modriny, sa zasmeješ :)))))) počkaj, idem Ti poslať :))

morgan23

ahojte všetky, dlho som tu nebola, som po opke 6 deń a chcela by som vediet či ste boli tiež po OP nafúknuté- je to strašné, chcela by som vediet kedy to prejde...pa

blondgirl007

Jazz24 ano presne tam som sedela,dlhe blond vlasky,svetrik takej lososovej farby :-) a sedel pri mne moj sused,lebo frajera mam odcestovaneho :-)chi chi
Vyzerala si vazne v pohodke,len ten nos ma bolel aj za teba :-)
V galerke nie som,ale asi tam poposielam fotky,mam este aj pred opkou,tak snad by to niekomu pomohlo v rozhodovani :-)
Na opke som bola 5.11. v pk :-)

Lucy1990

Mery NR

Noo, neviem, to som fakt teraz prva na rade? :-) no super, len by som prijala, keby to uz bolo tento tyzden :-))) strasne sa to vlecie...