Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

givenchy

ako smaozrejme , ved predoperacne vysetrenia maju byt vraj najviac tyzden stare ale informovat som sa chcela aj tu, kedze uz dlhsie tu citam Vase pripsevky a nieco uz o tom asi viete :)
ale chcem volat este do Chirmedu ovsem :)

ella

givenchy
zavolaj si tam, este to stihas, ja som to v ba vybavila do týždna sice s poplatkom ale za 12€ to stalo, inak by som čakala mesiace..
ale pre tvoj pokoj by som to na tvojom mieste riesila pred opkou..

ella

givenchy
no mne to nikto nekazal, urobila som si to navyse aj pre to že je lepsie vsetko vidiet kym tam nie su implose..ale ked som predkladala vysledky tak si to pozerali.

ella

morgan23
no ja som v tomto problematicka, priberam aj ked ovoniam rezen. ja som plna očakavania vyliezla na vahu po opke že ved cely prvy den som nejedla, druhy tiež takmer nič..že to bude vidno..a prave naopak!! burcho nafuknute, vaha hore..ja som iba 3 týždne po niečo slo dole samo..doteraz asi 1,5kg, ale vyse 0,5kg su implose a 1kg su vianoce:( takže už chcem sportovat..aspon kračat na pase musim:( z behanim to bude asi tazsie par mesiacov...

blondgirl007

Morgan23 ja som busko nafuknute mala trosku, po opke som mala dokonca o 3kg menej nez pred,a to som mala na sebe navyse implantaty :-D jedine co som mala,bola velka a trosku bolava hrca plna vzduchu,tak pod prsiami-na rebrach! Myslela som,ze je to tekutina,lebo to tak zblnkalo,ale doktor povedal ze to je vzduch,co sa do mna pri opke dostal :-) neskor sa sam vstrebal,ale bolo to dost smiesne,lebo mne to zblnkalo velmi,ze to znelo,ako keby som bola mega hladna :-D alebo to znelo,ako keby som mala plyny a kazdu chvilku by ma malo roztrhnut haha :-)
A plet mastna ako pubertiacka,este som sa aj vyhadzala,nastastie to vlhke obrusky vzdy istili...lebo ta mastnota ani nesla len tak zmyt :-D
Vlasy mastne,plet mastna,vyrazky,hrbata...no vyzerala som ako bezdomovec :-D

morgan23

ella

bože som rada že niesom sama a to s tou pletou no fakt.....neverila som až doteraz a je to tak, a ku kilečkám potom odišli samé aj s opdutím alebo riadne chudnutie si mala

davidoff

morgan23

ja som nemala vyššiu váhu, bodaj by som mala, ja ale asi nikdy nepriberiem, aj keď by som brala zo 4kg :) Ja som bola len trochu nafúknutá na tom bruchu ako Ty a mala som tiež trochu mastnejšiu pleť. Ale netrvalo to dlho, tak max. 10 dní a potom normálka.