Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

tenda1

Baby čaute , bola som dnes na kontrole po 2 týždňoch , jazvy mám už odlepené , je to tenulinká čiaročka , že ju skoro nevidno , no super. Mám sa natierať Liotonom , kvôli opuchom , to pravé prsko je stále strašne hore napuchnuté a repíkové obklady na jazvy.
Konečne sa môžem hodiť do sprchy a umyť sa !!!!! Dva týždne , horor! Ďalšia kontrola o dva mesiace , bude ma fotiť :-)

Takže , musím pána doktora Očenáša len a len odporúčať :-)

tenda1

leluska69

ahoj , ak nechceš čakať rok , tak skús doktora Očenáša , je nás tu viac báb ktoré robil a sme spokojné .Super prístup , nečakáš skoro vôbec a operuje v Nitre ,Púchove , BB a Leviciach.

jazz24

blondgirl007

no tak viem,ktora si bola:)sice tam bolo dost ludi,na teba mi padli nejak oci asi si sa mi pacila:))))posli do galerky,to bude super,ja som nevydrzala a hned na preveze som sa dala odfotit a teraz stale pozeram a pozeram,a vytesujem sa:)

davidoff

aj ja ti poslem:))

leluska69

Ahojte
podla toho co tu citam:)ste vacsina bola alebo idete do BB ci KE.A ja premyslam aj nad DR Marsalom Euro clinic Trnava.Prosim na niekto skusenosti alebo pocul o tejto klinike budem rada za ake kolvek info co mi pomoze k rozhodnutiu kde sa nechat operovat ale necakat rok :))))

givenchy

ella- a ty kde si bola? u akeho chirurga?? ja si chcem dat odstranit lasem jazvy co mam po slepaku :( aj medzi prsiami mam--- nevyzeta to prave najkrajsie :)