Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

tenda1

tina33

ahoj , tiež si sa musela natieraťť Liotonom? Chcem sa spýtať ako si si to natierala pri jazvách , či si si to natierala aj cez rez

Dík

tenda1

mery nr

ja si myslím , že po troch týždňoch ho už zodvihneš ale opatrne , ja som ho už pár krát pridvihla ale podoprela so si vždy nohu pod lakeť :-) a môj malý má cca15 kg. Myslím, že teraz je to už každý deň viditeľne lepšie , takže sa neboj/ ja som sa bála presne tohto najviac a dá sa /

leus

lucky
ako mas prsia?Mne kamoska doteraz rozpravala, ze preco som si nedala vacsie a dnes som jej ukazala vyzlecena a iba oci vytrestila, joj mala si pravdu ozaj su velke, toto staci, kebyze su vacsie tak uz neni dobre :))

lucy009

Sisente
cvicim uz dlho,samozrejme obcas s pauzami tehotenstvo a pod :), ale do decembra cca 8 mesiacov dost intenzivne ano, viac menej posilovanie kombinovane s cardio. Tak uz v tom mam trosku jasnejsie :) Mna este potom vlastne napadlo ze pred opkou som vysadila antikoncepciu,takze asi aj to spravilo svoje :). Tak zacnem aspon cardio tak zlahka;)veru stacilo lenivosti a sup,sup makat :)) juuuj a potom ta svalovica po takom breaku :)
Este si spominala ze ty necvicis brusaky a co cvicievas na brucho??? Lebo ho mas suprove ;)))

tina33

ahojte dievčatá

tak dnes skoro 8 týž.po opke som si kupila novu podprsenku s kosticami.Bola som milo prekvapená pooperačnu podprsenku mam 75B a podprda mi sedela 80C že iný padák:o)))tak sa teším.samozrejme každá má iny strich ale teším sa.

rita149

jazz24

si mi pripomenula mna, ako som isla z opky
tiez som mala na sebe ruzove teplačky a UGG cizmi :-)
mne len prsia robil Mudr.Červeň ale zato som isla domov ako keby ma vlak prešiel do rana :-)))

Mery NR

tenda1,
a ako si na tom s rukami, zvládaš už robiť bežné domáce upratovacie práce? aj ťa doky upozornil na čo si ešte dávať pozor? mňa by strašne zaujímalo to, či malého (má 10 kg) budem vedieť po 3 týždňoch zodvihnúť, lebo vtedy už budem na neho sama a budem musieť aspoň pár krát za deň. kurnais, dúfam, že si neublížim. opky a bolesti sa ani nebojím, len toho ako to bude s malým, bude mať len 7 mesiacov :-(

blondgirl007

Jazz24 no asi som sa ti pacila :-) ja som tu citala,kto ide kedy na opku,a v pk som tak tipovala,ze ktora ste ktora :-D takze som sa trafila a uhadla som ta :-)
Fotky dam,len ich musim zhromazdit a vytriedit :-D nemam doma pc,mam len dotykovy tablet a na nom pisat s nechtami,no katastrofa :-D takze trosku strpenie chi chi

drndula

Tenda,

Tak si tu sprchu vychutnaj poriadne Ja som v piatok drhla vsetko odušu::;)--
Fotky pridaaaaaat,som zvedava..ako sa cítiš? Vsetko ok?
Mne v piatok este napraval pravý prsnik bol trošku asymetrický tak zase som videla vstkych svätých.podlepil mi to mo s.budúci.piatok idem sa ukázať dufam ze vsetko bude ok a uz bez bolesti..mam fotky v galérii mozes kuk AK si nevidela..;);););)