Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

leus

lucky
ja som si len teraz vsimla ,ze si v galerke, ty ich mas krasne, joooj , krajsie ako mam ja a tvoje sa mi nezdaju take velke ako su moje, ako mozes mat kosik C az D

lucky363

Leus
nooo tak ja este bez podprsenky nechodim :-) neviem si zvyknut.:-) nosim stale na noc sportovu a aj cez den pokial nemusim niekam ist.inak mam uz normalnu kosticovu :-) C alebo D.takze super.keby som mala vacsie tak to by bol uz horor pre mna.tak to ti zaviiidim :-) ze ta uz vobec nebolia.mna troska hej hlavne to pichanie je dost neprijemne.no a na plno uz mozem pratat nebojim sa tak ako zo zaciatku.

leus

lucky
No ano, s tebou som si vzdy pisala, alebo je tu este nejaka ina lucky? :)) ja nosim este sportovu podprdu, alebo chodim uplne bez, vtedy sa citim najlepsie, pooperacnu uz nenosim ani v noci...podprdu som si skusala taku vystuzenu, asi to bola pushupka, lebo mala vankusiky, tie som dala von a Cckova mi odstavali kosiky, Bckova mi bola asi dobra, ale som si ju nekupila, necitila som sa v nej dobre, zbytocne mi este viac zvacsovala prsia.Mna uz nebolia vobec, iba ked sa zapriem na ruky.A este sa pozorujem detajlne a mne sa zda, ze lavy je vacsi, ten obluk z dola sa mi vidi vacsi ako na pravom, asi mi uz z toho sibe :)

sisente

drndula

infra sa neodporuca?? kde si to citala? preco to nepovedia po op ak je to nebezpecne, vies kolko bab poznam co chodia so silikonmi??? No napis odkial to mas, ja pre istotu zistim a zavolam asi...

lucy009

ja mam take brucho od vzdy a bez cvicenia, neviem po kom a neviem preco :).... ale zato na ostatne casti musim dost dohliadat :)

drndula

Tenda,

No to je pohľad pre bohov ti poviem.....;););)

Pravý mi nsrovnal aj podlepil,a Je opuvhnuty...
Cvičiť opatrne jš budem ešte pasívna radšej...

Auto som veru neskusala mám tém pravý boľavy tak.ii uz vôbec nechcem namáhať ked.sa budem cítiť lepšie potom to príde...

lucky363

Leus
ahoj neviem ci ta sprava bola adresovana mne kedze si napisala len lucky.ale som rada ze si spokojna uz celkovo :-) ja som tiez spokojna.uz ich mam aj ja uplne rovnake.obcas ma v nich niekde len tak pichne trosku ale inak super.no velkost je urcite akurat.takisto aj u mojich.vacsie by som si tiez nedala.to by boli asi uz dost bomby :-) a nosis uz normalne podprsenky?ja ano.ake cislo podprseniek mas teraz po opke?

gossip_girl

rita149,

no ty si zlata :) vsak teba mam uz napozeranu ojoj :) Vsak som cakala ze kym pojdes na opku este po Adke_22 no ta sem uz moc nechodi, aj mi poslala nejake fotky na mail a jej sa mi zdaju vacsie ako tvoje, tak ja neviem teda:) a hlavne ja neviem s tymi profilmi fakt neviem to moc rozoznat..

tenda1

drndula

no videla som , máš ich pekné , bože to je iný pohľad však? Podlepoval Ti spodok? Mne sa zdalo , že ten druhý máš viac opuchnutý.

Ja mám pravý stále opuchnutý , vrchnú časť , mám si ťahať podprsenku smerom dole a natierať gelom na odpuchnutie tak dúfam , že to zaberie.
Inak som celkom v pohode , len ma štve,že ešte nevládzem šoférovať , to je najhoršie :-( , Ty si už skúšala ísť autom?
A hlavne by som chcela začať cvičiť , ale neviem od kedy môžem začať , nechcem nič pokaziť , to nestojí zato