Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

jazz24

janica25

ja som bola v sobotu u dr. Cervena:)

rita149

heej aj ty si mala to iste?ja som bola velmi rada,ze som si to nakoniec obliekla,lebo som spekulovala pred,ze nepojdem v teplakoch:))

janica25

Dievcence pozeram tu galerku a neviem ako vam ale strasne mi tam chyba popis aky doktor to robil,kolko ml. ,,,Paçia sa mi prsia babygirl,neviete kto jej ich robil?a su tu baby ktorym robil dr ocenas alebo aj dr. Marsal v trnave?

leus

lucky
fakt ,to tak rychlo ti zmakli, hm ja neviem preco mne tak pomaly maknu , vidis kazdy ma nieco a pritom sme rovnako dlho po opke

lucky363

Leus
ja ich mam uz normalne,makke,ako prirodzene.
tak super ze ty si uz skor mohla taketo domace cinnosti robit.ja az nedavno no :-)

leus

lucky
jaaaaj, tak take pratacie cinnosti ja uz zvladam davno ..a mne co sa nepaci, ze mam bradavky doboku :P ale s tym zial nic nespravim, ked mi tak priroda nadelila, aj pred tym mi tak bokom kukali :( a na omak ich mas ake, mne uz zacali trocha maknut, ale este stale to neni ono

lucky363

Leus
ja som tiez nechapala ze ako mi je dobry taky kosik.skusala som si najprv B a bolo mi male.tak som si skusila C a bolo mi ako uliate.napr.v Triumph su mi dobre C a v inych obchodoch mi sedia aj D.nechapem.pritom niesu take velke.
s tym pratanim som to myslela tak ze zo zaciatku som nevedela velke zrkadlo vylestit chapes.taky divny pocit a teraz v pohode.:-)
nahodou ty ich mas velmi velmi krasne.mne sa viac zase pacia tvoje,moje idu velmi dohora.z boku taky kopcek zhora ide ked sa pozriem.ved poslem nove foto do galerky tak uvidis.