Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zajacik_006

drndula
pokec k fotkám písaný je,hned pod fotkou. Samozrejme,že to nebudem písať pod každú jednu. Čo mi napíšete do mailu,tak to tam nahodím,ak prídu nové spolu s popisom,tak to napíšem. Treba sa len lepšie pozrieť:-)))

blondgirl007

Ahojte dievcata :-)
Vcera sme sa so zajacikom snazili dostat moje fotky do galerky,no bohuzial,nejako ich nechcelo nacitat! Bolo to uz tak komplikovane,ze som si spravila album sama :-D Hesielko a vsetko je take iste,ako v galerke :-)
Tak smelo nakuknite

blondgirl007.rajce.idnes.cz

V pripade otazok som tu.
Pekny den :-)

sisente

drndula

:))) dakujem krasne, ja som pisala tiez ;), tak teda obidem infra, to este par tyzdnov pockam, ale na ostatne sauny a paru sa tesim veeeelmi!!! Uz mi to velmi chyba :(

drndula

Zajacik,

Ahoj,nemozes písať pokec j fotkam kde kto kedy ako robil prska?baby majú lepší prehľad a aj my..diky

davidoff

monny3

áno hrdlo aj mňa bolelo, to je z tej hadičky, ktorá bola v Tebe, dávali Ti ju do hrdla, aj mňa dosť bolelo, na druhý deň menej, potom to prešlo. Takže to prejde, no to ma mrzí, že Teba to bolelo viac, ale teraz je to tretí deň teda, keď Ťa operovali v sobotu, to je také najhoršie, počkaj po takých 5-7 dňoch, bude Ti omnoho lepšie :)

monny3

dievcata som tu opat,operovali ma tuto sobotu no necakala som taku bolest a este k tomu nizky tlak,ked som isla na WC div ze som neodpala,pomalicky sa spametavam...aj vas bolelo hrdlo po narkoze?ked som sa pozerala nemam ho cervene tak neviem...

tenda1

janica 25

dr.Očenáš robil napr.mňa ale ja som len 2 týždne po opke , Tina33, dakovna, zajacik006,jankamichal a ešte neviem , zajacik to vie lepšie :-)

rita149

gosip_girl

ja som sa tiež rozhodovala o velkosti do poslednej chvile :-) nakoniec som vybrala tie čo ma adka_22.Kazde implantaty aj ked je rovnaka velkost vyzeraju na babach inak.Ale vyseldu velkost v cm mamae rovnaku z adkou aj ked mozno na pohlad su ine.Oni sa stale menia sa mi zda :-) Doktor mi pred tyzdnom a niečo ked som bola na kontrole povedal ze bude mi jazva povolovat a aj prsia zase budu ine.Tak som zvedava.:-)