Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

blondgirl007

Lucy1990 to je normalne, mne v posledne dni pred opkou normalne sibalo :-D vsetko sa tocilo len okolo prs...a vlastne sa stale aj toci, zatial :-D uz len vydrz,mas to za par...
Budes spokojna, neboj sa. Ty budes mat anatomy?
Mne sa zase nemali,chcela som vacsie prsia,co aj mam :-) mam maximum co sa dalo :-) som velmi velmi spokojna...doktor cerven sa zase predviedol :-) chi chi
Niekomu sa mozem zdat vulgarna,ale nech! :-) nech sa nekukajuuuu :-)

jazz24

monny3

tak potom viem,ktora si bola ty..isla si prva,ze?
no to si si ma pomylila,davidoff bola na puse a daval jej najprv 1ml a chcela este 1 ml, tak myslim , ze ma uz.. ja som mala iba kyselinu zatial,ale aj sa chystam na aquamid,ked sa zahoji nostek:)

blondgirl007

idem teda pozret na to ake boli pred:) mne nechcel dat uz vacsie,ale po dietatku pojdem na 600 -ky aspon:))

Lucy1990

blondgirl007

Dufam, ze aj mne urobia 515ml podobny efekt, bojim sa ze sa mi tiez bude malit :-)a hlavne dufam, ze aj tvarovo budu podla mojich predstav, ja som strasne narocna a bojim sa ze sa mi moje nebudu tak pacit...no hadam su to len normalne predoperacne obavy...alebo mi uz zasibava? :-)))

blondgirl007

Jazz24 dakujem :-) inak aj doktor bol prekvapeny,ze vyzeraju byt vacsie nez 400vky :-) ale aj mne sibe,ja by som brala aj viaaac :-D:-D ale ja mam pod prskami len necelych 67,utle telicko a doktorko bol rad,ze to tam narval :-) keby sa dalo,tak si dam viac:-) mas tam aj foto pred opkou,mala som svoje dost pevne,take dvojky vravel doktor,ja sa v tom nevyznam :-)
Nie dietatko nemam :-)
Lucy1990 vedela som,ze tebe sa budu pacit,pacia sa ti vacsie,som si vsimla :-D aj mne...veeelmi :-)

Lucy1990

Ahojte, interne dopadlo vyborne, silikony su zaplatene, tak uz mi zostava len cakat :-) este 11 dni :-)))

blondgirl007

Mas ich uchvatne, skoda ze nemozem mat okruhle, tvoje su ukazkove :-) aj velkost, aj tvar.

monny3

jazz24
ale iba hornu,skoro to nieje ani vidiet!
myslim ,ze aj ty si pisala,ze mas aj vrchnu aj spodnu?a stacila ti jedna davka?

jazz24

a inak mna nebolelo hrdlo vobec a dnes ma uz nic neboli ani prsia ani chrbat..takze tie bolesti su asi naozaj vysoko individualne...

jazz24

blondgirl007

mas ich paradne!:)aj ja som chcela take velke,a dokonca ja mam 410, takze podobna velkost impl. ako ty:)ty mas gulate,ze?ale asi aj moje vyskocia este,ja som proste chora asi,chcela by som uplne velke:))a pred opkou si mala ake?dietatko este nemas,ze?