Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

blondgirl007

Lucy1990 ale urcite,ze sa mu podaria...on nepodarene ani nerobi :-) chi chi
Budu krasne,velke,pevne...presne ake chces :-) uz to tu mas za par dni...joooj ako zavidim,isla by som znova :-D ta atmosfera,sestricky,starostlivost...potom ocakavania:-) ach jaj...

Lucy1990

blondgirl007

No u mna sa o gulatom zaklade neda hovorit :-))) ale tak hadam budem spokojna, verim ze sa panovi doktorovi Cervenovi podaria :-) no tak ty si chuducka, ja som teraz trochu pribrata po sviatkoch, mavam tych 51 kg.

xantipa163

Som na teba myslela, tak super, ze mas vsetko ok :-) ja si nepripustam, ze by som mohla ochoriet, to by bola riadna smola, chora som nebola uz aj 3 roky...a mozno ta prekvapia a nakoniec pojdes do PK so mnou, neskusis zavolat, ci sa neuvolnilo?

xantipa163

lucy1990

neboj, budu pekne, podla ma omnoho krajsie ako gulate, uvidis. :-)

Aj mne dopadlo interne dnes super, takze uz len neochoriet. :-)

Mne z opky nejako nesibe, ja som zas teraz typicky hypochonder, vcera mi bola cely den kosa, uz som hadzala do seba vitaminy, zazvorovy caj a kadeco ine.
No a TV noviny mi moc nepomahaju, ked hlasia nastup chripkoveho obdobia a este aj v tej BB muselo po rokoch tooolko nasnezit...sa tam z tej BA dopravim asi na sneznom pluhu. :-)

blondgirl007

Jazz24 ja mam asi 168cm,max 50kg-po opke som mala 49 aj s implosmi :-D:-D
Pod prskami mam necelych 67cm, teraz mam cez okolo 88cm,to preto tak malo,lebo hrudnik mam utly :-) ale pribudlo mi tak cez 20 cm :-) takze sice nie je velky obvod,ale prska su riadne :-) no a pas tak asi 61cm a boky 90cm :-)
No a v galerke ani nie som,to co si si pozerala,tak to je moja galeria,lebo ta vasa mi nebrala fotky:-)
Lucy1990 aj anatomicke vedia byt krasne! Niekedy aj anatomy vycaruju gulaty tvar:-) treba vychadzat zo zakladu.

Lucy1990

blondgirl007

Ano, mam mat anatomy, z toho gule nebudu :-))) aj u mna je maximum tych 515 ml, uz by mi tam nenapchal ani o trochu viac :-)))

jazz24

blondgirl007

tak ja mam ,170 cm,52kg,pod prsiami 70,cez pred 84,pas 62 asi a boky 92,a cez prsia po mam slubene 92:)teraz som sa nemerala v podprde je to zbytocne:)ale pred ked som mala aj fakt vypchatu podprdu tak som mala 89,a tych 92 sa mi zdalo dost, ze bude,ked som prirovnavala a spekulovala:)ty mas ake miery?
inak ja som ta teraz nevidela v galerke a bola si na prvej strane,asi mi uz fakt sibka:))

blondgirl007

Jazz24 ja tiez tak uvazujem,ze po dietati,alebo ked dieta nebude,tak neskor urcite este raz :-) no uvidim :-)
Ty mas ake miery pred op.? Vyska,vaha,obvody,...na porovnanie...