Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Majka1910

ahojte,
ja som sa rozhodla tiez pre nove prsia. Idem k mudr. Cervenovi. Bola niektora z vas u neho? Viem si niekde pozriet foto po operacii? dakujem

Majka1910

ahojte,
ja som sa rozhodla tiez pre nove prsia. Idem k mudr. Cervenovi. Bola niektora z vas u neho? Viem si niekde pozriet foto po operacii? dakujem

blondgirl007

davidoff dakujem,aj ty ich mas ukazkove :-)
jazz24 pooperacnu som mala tiez 70D,ale bola mi dole na tej gume volna a hore,v kosikoch,mi zas bola tesna,prsia v nej mam az na klucnych kostiach :-D chi chi,ja som objednavala 65D,ale prisli mi dve a zobudila som sa v 70D. No aj doktoruznal,ze na prskach mi je nejaka mala :-D
4pegy4 dakujem! Urcite budes aj ty spokojna :-)

zajacik_006

blondgirl007
tak ani tebe sa to nedalo nahodit do galerky? Vôbec tomu nerozumiem. A naša galerka je aj tvoja,len škoda,že sa to tam všetko nedalo. Ak chceš,tak ti tam nahodím aspoň tie,čo sa dajú. A máš ich fakt pekné:-)

jazz24

blondgirl007

noo tak ty si chudsia trosku:)ked tak ratam,ak by vyslo ako pan doktor povedal tak ja by som mala rozdiel potom 22cm:))
to je az choroba inak :))))a pooperacnu si aku mala?ja mam 70D..teraz nosis podprdy,ake cislo?:)any som si to trosku porovnala:))

lucy1990

hej podobne miery,sranda:))) aj podobny vkus co sa prsiek tyka aj s blondgirl007:))ceckosky:))))