Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

rita149

blondgirl007

no skusim aj ja podlepit teda este

a co sa tyka Mudr.Červeňa a sestričky Zuzky tak suhlasim z tebou vo vsetkom!!! Ja sa tam vudy tak tesiiim :-) A tiez som tam neni posledny krat, to som aj povedala, ze urcite dam vacie raz :-)

blondgirl007

rita149 trosicku bol ten lavy akoby nizsie,ale viacmenej to bolo aj opuchom,ktory nie a nie zmiznut :-) ked odpuchli,tak bolo vydiet ako sa to vsetko pekne vyrovnava...ja som bola asi 2 tyzdne po opke a isla som za doktorom,ten mi poradil nosit ten kompresivny pas,co bol k pooperacnej,tak do kriza,jedno prsko to tlacilo jemne dole a druhe zasa hore,tym sa ten rozdielik vyrovnal! Za tyzden som bola znova na kontrole a rozdiel bol nepatrny,tak mi dal doktorko tu papierovu pasku,abysom si vytvarovala vlastne ten obluk pod prskom,nech sa to tam pekne zrastie! A veru,vsetko bolo tak,ako mi doktorko slubil! Vsetko sa zrastlo,ponapravalo,som velmi velmi spokojna!Teraz uz len tvarujem tou paskou oblucik pod prskom,nech sa ten prechod pekne vytvaruje,aj ked uz teraz je to supis!!!
Doktora Dusana Cervena a cely jeho tim,teda aj sestricky,velmi chvalim,uznavam a odporucam :-) Super ludia,vyborny pristup! Urcite som tam nebola naposledy a nahrniem tam vsetky kamosky,co to potrebuju :-)

petulik55

Ahojte kocky.,,, ja uz len 2 dni a ide sa na opku... normlane sa aj troska bojim z toho co tu pisete ze to bolelo , ale zasa sa tesim ze budem mat konecne prsia :) inac som 180cm vysoka a dala som si 390ml vysoky profil Mentor anatomicke... co vy nato?

rita149

blondgirl007

podlepujes z tou papierovou paskou? ty co si mala jeden nisie? ci preco vlastne mas ty podlepovat? budem aj ja este ak to pomoze, ja nemam velky rozdiel ale ja to vidim.Od kedy si podlepujes? ja som 7 t po.podlepeny som mala 2 tyzdne a potom 3 tyzdne som nosila ten pas
ale uz nemusim mi povedal doktor.Ale as si budem preventivne ako ty pises.

blondgirl007

drndula ja ti ich pochvalim :-D mas krasne prska a pockaj este,ked sa ti usadia :-) vsetko chce cas,oni sa vytvaruju,usadia,zmaknu,... :-) no uz teraz su super :-)

blondgirl007

rita149 v nedelu som bola v PK na kontrole,mam si podliepat podla potreby,mne sa prska pekne vyrovnlali,podliepam len preventivne,uz nemusim :-) no citim sa tak lepsie :-)

Lucy1990

drndula

Kraaasne ich mas aj ty, a budu este krajsie ked sa usadia :-) prskam treba dat cas a oni sa vylupnu do krasy ;-)

rita149

blondgirl007

krasne naozaj ich mas!!! moje su mozno om neco vacie ako tvoje pred opkou :-) ale ja som rada aj za ne, ked som nic nemala.Ale ja som aj Doktorovi povedala odrodim deti a ide sa na to :-).Mozes byt stasta mas ich dokonale!!!
Uz nepodlepujes? Ja som toez nosila jeden podlepeny a potom 3 tyzdne pas do kriza, aj tak to nemam na 100% rovnako.

drndula

Blondgirl,

Vydarena praca,krásny výtvor mozes byt pyšná...:))))

Baby a nohe kto pochváli???? Fnuk...:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(