Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

blondgirl007

kludne posli,pokusim sa ich dat do galerie.

zajacik

aj mne blblo niekedy to pridavanie do albumov,mala som z toho poriadne nervy:)a to je sranda,ze len pri niektorych albumoch.

blondgirl007

barbora10 dakujem :-) ja som zase paff z tvojich chi chi :-) kedysi si mi radila na omlazeni :-) a aj vdaka tebe a manule som isla do 400viek. Niektore baby tu ma zvozili,ze 350 bude mega vela,nakoniec som dala 400 a nelutujem. Keby som pocuvla ine baby,tak by som si teraz buchala hlavu o stenu! Takze dodatocne dakujem za rady :-) su taketo aj vdaka tebe chi chi
No mozem poslat,pokusim sa :-) ale pride ti to vo viacerych mailoch,lebo mam pri sebe len dotykovy tablet a ten mi neberie vela fotiek do mailu...tak asi v 4 mailoch to poslem a bez popisu,popis si prosim odpis z tej mojej galerky,ak to teda pre mna spravis :-)

barbora10

blondgirl007

aj ja chvalim prsia.mas ich ukazkove!!!

a ak by si chcela,posli mi foto na mail kenda10@centrum.sk a ja ti ich skusim pridat do galerie.mne to tiez pri niektorych albumoch blblo,ale prisla som na to,ako ich tam dat.bola by skoda,keby si tie foto v galerii nemala.

blondgirl007

Baby, k tomu podliepaniu: doktorko vravel,ze priblizne do troch mesiacov od operacie vieme ovplyvnit, ked je jeden implantat trosku nizsie a druhy vyssie. Pretoze vo vnutri sa vytvorilo okolo implantatu jemne jazvovite tkanivo,a ta jazvicka ked je takato cerstva,tak este co-to povoli a implos vieme vyrovnat ,aspon jemne a zmiernit asymetriu. Podprsenkovy pas som nosila hned po opke tak do kriza,neskor som podliepala,sem tam som si jemnou masazou tlacila jeden imlos dole a druhy hore. Pozor,nie prsko,ake implantat,bradavky musia byt v rovnakej vyske,napravame len implntat!!! a skutocne sa vsetko tak pekne ponapravalo!!! Ale najlepsie bude,ked budete pocuvat svojho doktora!!! Ak sa vam nieco nezda,alebo vas nieco trapi,treba okamzite volat,lebo len tak sa daju veci riesit! My tu mozeme mudrovat kolko chceme :-) ale ani jedna baba tu z fora nie je zodpovedna za vase prska,ste to vy a vas operater! Takze ak vam doktor povedal,ze netreba podliepat,tak ho treba pocuvnut,ak kazal podliepat,tak tiez!
Mne najviac pomohol dr.cerven,zachoval sa ako profesional a to co mi povedal mi bolo svate :-) a som rada,ze som veci riesila najprv s nim!

rita149

arri

to vazne tyk dlho si podliepala, ja som mala 2tyzdne skoro 3 podlepene a myslela som ze stačilo. No musim si kupit aj ja tu pasku a aj ja budem este chvilku podliepat.

len neviem či to ma nejaky učinok ked som 7tyzdnou po opke? Co mysliš?

jazz24

majka1910

ahoj:)u doktora Cervena sme boli skoro vsetky,on je najlepsi...sice sa dlhsie caka,ale urcite to stoji za to:))fotky si mozes pozriet jedine ak posles foto prsiek na mail zajacikovi:galeria@zoznam.sk
ale podmienka bola prispievat dlhsie,bolo to take opatrenie... skus jej napisat a ona ti uz povie co a ako:)ja som bola na opke v sobotu robil mi prsia aj nostek a vsetci boli uplne super..a bolest tiez uplne v pohode,nic take strasne:)

arri

vladka
ja uz mam 9 mesiacov po, bola som v PK u Cervena, mam 400VP, rez pod pazuchou. Fotky su 2 mesiace po... musim poslat aktualnejsie ;-)
rita, blondgirl
aj ja som podliepala donekonecna az teraz na vianoce som prestala

rita149

blondgirl007

no skusim aj ja podlepit teda este

a co sa tyka Mudr.Červeňa a sestričky Zuzky tak suhlasim z tebou vo vsetkom!!! Ja sa tam vudy tak tesiiim :-) A tiez som tam neni posledny krat, to som aj povedala, ze urcite dam vacie raz :-)