Baby, k tomu podliepaniu: doktorko vravel,ze priblizne do troch mesiacov od operacie vieme ovplyvnit, ked je jeden implantat trosku nizsie a druhy vyssie. Pretoze vo vnutri sa vytvorilo okolo implantatu jemne jazvovite tkanivo,a ta jazvicka ked je takato cerstva,tak este co-to povoli a implos vieme vyrovnat ,aspon jemne a zmiernit asymetriu. Podprsenkovy pas som nosila hned po opke tak do kriza,neskor som podliepala,sem tam som si jemnou masazou tlacila jeden imlos dole a druhy hore. Pozor,nie prsko,ake implantat,bradavky musia byt v rovnakej vyske,napravame len implntat!!! a skutocne sa vsetko tak pekne ponapravalo!!! Ale najlepsie bude,ked budete pocuvat svojho doktora!!! Ak sa vam nieco nezda,alebo vas nieco trapi,treba okamzite volat,lebo len tak sa daju veci riesit! My tu mozeme mudrovat kolko chceme :-) ale ani jedna baba tu z fora nie je zodpovedna za vase prska,ste to vy a vas operater! Takze ak vam doktor povedal,ze netreba podliepat,tak ho treba pocuvnut,ak kazal podliepat,tak tiez!
Mne najviac pomohol dr.cerven,zachoval sa ako profesional a to co mi povedal mi bolo svate :-) a som rada,ze som veci riesila najprv s nim!