Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

margareta123

cavte baby

tak uz mam po :) vcera ma operoval pan dr. Magdo a musim uznat, ze som maximalne spokojna, perfektny personal, starostlivost na jednicku, ak by som si mala este raz vybrat, urcite by to bol znova CHIRMED :)

zajacik_006

Barborka
aj ja ďakujem aj za blondgirl. A ak ťa môžem poprosiť pošli mi teda postup nahadzovania fotiek,keď nastane práve takýto problém. Čo sa mi stalo zatiaľ len pri blondgirl. Pošli mi to na mail,ďakujem.

blondgirl007

barborka dakujem :-) sikulka velikaaa :-) zajacik sa urcite neurazi,lebo sa velmi snazila,no jednoducho to neslo.

barbora10

blondgirl007

uz by mali byt aj otazniky prec:)neviem co tam robili.

zajacik

neboj,uz sa ti nebudem montovat do roboty,len som chcela pomoct,kedze vam to neslo.

blondgirl007

barbora10 no sikulka :-) niekde v popise mam sice cudesne otazniky :-D ale to nie je podstatne...hlavne nech si baby okukaju :-D dakujem :-)

barbora10

blondgirl007

hotovo.album znovuzrodeny:)

a dievcata,posielajte zajacikovi do mailu podrobne info k fotkam,inak to nema vyznam!

blondgirl007

Ja som vedela,ze tam ma byt r :-) nevadi,mne sa 3 maily vratili ze sa nedaju odoslat,takze ak chces,tak okopci fotky z tej mojej galerky,lebo inak sa nepohneme:-) ked nie,tak nevadi,mne je celkom jedno,kde mam fotky,baby si ma vedeli najst a to je hlavne :-)

blondgirl007

Na tu kendru som ti poslala asi 5 mailov s fotkami,ale od prvych troch mi priylo,ze neexistujuci prijemca,a vratil sa mi mail naspat! Takze neviem co s tym je! Uz mam z toho nervy aj ja :-D preto som to v galerii vzdala,a spravila som si svoj albumik :-)
barborka,ale ak sa ti chce,tak moje fotky kludne okopiruj z mojho albumu a daj do spolocnej galerie! Inak to nevidim,lebo to cele na komplet blbne:-D ak sa ti nechce,tak nechaj tak,len ja uz nemam na to bunky :-D pod fotkami mam aj infosky,ak by nahodou :-)
Ked sa ti s tym nechce babrat,tak to ani nerob,kaslat na to! Mne galerka nie je sudena chi chi