Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

joybryant

Kocky presne o mesiac idem na opku ku panovi Cervenovi
Hmm tesim tesim.. Bude 350ml gulate dost ked zaklad plocha doska?
Chcem pekne gulate cicusky.. Joj tesim

janica25

Dievcence neviete dr.ocenas robi iba natomicke?chcem totizto gulate.a neviete aku pracu má dr. Marsal?su tu neake co im robil?

margareta123

xantipa

dakujem :) citim sa fajn, akurat mierne tlaky v hrudi a problemy so vstvanim...ale inak pohoda, cakala som nieco desive a je to fakt len ako vacsia svalovka :)

petulik

nemas sa coho bat! ja som mala hrozny strach, este den pred, ked som bola na predoperacne, som si myslela, ze na druhy den pred opkou uteciem, ale ked som tam rano dosla, tak boli vsetci strasne mili a dali mi prvy oblbovak a ked som sla k dr. , aby ma zakreslil, tak som sa triasla tak, ze si mysleli, ze mi je hrozna kosa, ale vravela som, ze len od strachu, tak mi pichli znova nieco a potom si uz len matne pamatam, ze ma vzali na operacku, tam anesteziolog cosi srandoval, som sa smiala a viac si vobec nepamatam....velmi som sa bala narkozy a ani neviem kedy mi ju dali, az na izbe som sa zobudila a moje prve dojmy boli, ze sa strasne nudim :D ale potom ma dali k telke a uz bolo fajn...a personal - tip top, sla by som este raz :)

drndula

Tenda,

Myslím že ten opuch môže byť ďaleko trvalejsi,niektoré udávajú mesiace,Nie týždne,takže to chce len trpezlivosť a vydržať aj keď by sme chceli vsetko hned a naraz...

A ako sa ti karovalo?máš automatickú prevodovku?;)

tenda1

baby dnes mam 16 dne po opke a prave prsko stale opuchnute :-( , kedy to zacne ustupovat???

Inak dnes som sla prvy krat autom , velmiiii opatrne

tenda1

petulik55

neboj , narkoza je v pohode a ked sa zobudis budes rada , a velkost bude dobrá urcite :-)

Drzim palce , nech Ta to velmi neboliii , mne to velmi nebolelo :-)

jazz24

petulik55

ja som mala strasny strach,slzy na krajicku,taku az uzkost a uplne zbytocne!!neboj sa,urcite sa zobudis a budes sa vytesovat ,ze mas nove prska!:)ten strach bol z toho celeho najhorsi,aspon u mna :)

sisente

petulik55

nebojkaj :) to mame kazda, ved to je normalne, drzim palce :). Ja som si tiez nahovarala ze doteraz sa nic pri operacii nestalo, tak co ak prave ja??? :))) je to uplne v norme, zaspis, zobudis a rozchodis :D. Kedy ides? A kam?

petulik55

kocky aj vy ste mali taky strach pred opkou? alebo to len ja? ... ako nevime coho sa bojim ked to len zaspim a vstanem s novymi prsiami..
Margerita ty si na tom ako bola pred opkou? ja uz zajtra idem do nemocnice a tiez do KE...