Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

margareta123

morgan

dakujem, aj ja sa tesim s tebou a som rada, ze si spokojna :) na prvej kontrole ti este nevyberali stehy, vsak? a tie lieky, ktore ti dali si po vybrati vysadila, alebo si si ich dokupila a pokracovala v dakovani? a inak, po tyzdni je to vstavanie uz relativne v pohode, alebo budem este dlhsie taky polamany lazar? :)

morgan23

gypsi1
ahoj a prská máš už odpuchnuté po 8 týždnoch,a s domácimi prácami ako?zaujíma ma to lebo ja mám po opke 9dní a o necelé 2 týždne musím nastúpit do práce kde musíme dvíhat aj tažšie veci.dakujem za odpoved

margareta123

engie

dakujem velmi pekne :) mam okruhle 390 nagor, stredny profil a ty budes mat ake? drzim ti palce! nemas sa coho bat, praveze sa mozes uz tesit :) a kedy ides?

sisente

janka1521xx

ano je to urcite z toho, no urcite ako urcite, ak si nie tehotna :)))... Ale mne tiez meskali riadne dlho

janika1531xx

Kočky ..nemeškali Vám krámy po operácii?Je to normálne lebo naposledy som mala 23.novembra a 17.decembra som mala opku a odvtedy som nemala može to byt aj tou narkozou?

gypsi1

janica25
mne robil prsia dr.Marsal. mam 8 tyzdnov po opke, daval mi gulate 325 pod zlazu. som s nimi velmi spokojna. aj s pristupom celeho personalu.... este ma od neho robene prsia aj 666_martinka. ona ma aj fotky v galerke.

morgan23

Margaretka 123
gratulujem a teším sa s tebou taktiež som bola v chirmede,no operoval ma mudr.Kačmár som po prvej kontrole,nosím pás,síce som na vela otázok odpoved nedostala som zatial spokojna,držím palce pri zotavovaní

engie100

margareta 123

Aj ja sa pripájam a blahoželám k novej prsatici...
Aj ja idem k Mudr. Magdovi, len ma zaujíma akú máš veľkosť a tvar impantátov.
ďakujem

jazz24

tak konecne mam umyte vlasy:)kamoska mi umyla,lebo dnes idem na kontrolu s nosom a vyzeram hroznee,tak aspon nech mam vlasy ciste:)vy ste sa tiez citili tak neprijemne spinavo?ja sa citim ako prasiatko:)este aj po ocami sa mi to vyfarbilo pekne do zlta!podprsenku som zaspinila od jogurtu,ked som po leziacky jedla..no normalne sa budem hambit pred nimi ..aj pred sebou sa hambim..

petulik55

Dakujeeeeem Vam vsetkym velmi pekne ste ma povzbudili... ako taktiez mam taku uzkost ze co ak ... ale ako vravite vsetky ste tym presli preco by som ja nepresla. Strasne sa tesim na nove prska..Juj. Som sa bala ci nebudu velke mam anatomicke VP 390ml ale zasa som vysoka 1,8m a kedy idem ? tak zajtra rano mam predoperacne a ak bude vsetko ok, tak uz tam aj ostavam a piatok rano to budeee hotoveee a budem dalsia cickana :D :D
PS: Este raz Vam vsetkym veeeeelmi pekne dakujem ste zlate ze ste ma tak dobre naladili. Urcite tu budem aj v den D :D a aj den pred :DDD

drzte palceky :)