Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

tenda1

Mery NR

ja som si wobenzym kúpila v lekárni porcovaný 200 tab , beriem ho 3x denne 4 tabletky , keď mi došiel kúpila som si ďalšie

A neboj , je normálne , že váhaš , ja som si tak posledné dva dni hovorila , že stojí to za tú bolesť a strach ? A dá sa to vydržať a sebavedomie Ti porastieeee to sa neboj :-) Budeš oveľa smelšia a istejšia :-)

xantipa163

meryNR

mna tiez prehovarali, ked som sa v 20-ke rozhodla pre augmentaciu a ti poviem, ze niekedy aj lutujem. Lebo je to radost, ale aj starost.

Wobenzym sa tak berie, tesne po operacii aj 10 tabletiek 3x denne, co je spolu 30 za den. Nejakych 5-7 dni takto a potom sa davky znizia.
No ale podla mna, je to mega davkovanie pri vaznejsich operaciach, ja som ho priklad brala, ked mi vybrali implose, ale len 3tbl.3x denne, asi tyzden, potom nic.

Ten wobenzym ale nasadit az po opke, mne Cervenova sestricka vravela, ze zeny s nim viac krvacali. Ja ho mam tiez kupeny, pred opkou budem brat len Ascorutin. Inak interna mi vravela, ze ked budem jest pred operaciou pohanku, tak to mam to iste ako ten Ascorutin. :-)

Mery NR

tak sono prsníkov za sebou, všetko ok. ešte vyčkať 12 dní :-)inak doktorka aj sestrička na sone ma prehovárali, aby som nešla na opku, že ich mám pekné malé aby som nevymýšlala. ževraj všetky spravené sú špatné a ženám vôbec nedodajú sebavedomie ako si to ja myslím. normálne som začala váhať, ale len sekundu. už sa zase teším, hádam mi ich spravia pekne a nebudem ľutovať.
baby dnes som si chcela kúpiť aj Wobenzyn. ale lekárnik mi ponúkal balenie na 800 ks. skoro mi sánka padla, ževraj sa z neho má užiť cca 40 tabletiek denne po dobu 2 týždňov. je to tak? mám kúpiť také veľké balenie??

gypsi1

morgan23
ano prsia mam uz odpuchnute. zacali mi aj maknut. co sa tyka domacich prac tak uz po mesiaci som robila vsetky. a pred tyzdnom som umyvala okna. vlastne uz robim vsetko tak ako pred opkou okrem sportu. ale za mesiac uz idem lyzovat. a chcem zacat cvicit. uvidim co mi na to povie doktor na kontrole.

gypsi1

morgan23
ano prsia mam uz odpuchnute. zacali mi aj maknut. co sa tyka domacich prac tak uz po mesiaci som robila vsetky. a pred tyzdnom som umyvala okna. vlastne uz robim vsetko tak ako pred opkou okrem sportu. ale za mesiac uz idem lyzovat. a chcem zacat cvicit. uvidim co mi na to povie doktor na kontrole.

margareta123

morgan

som rada, ze si uz tak fit :) no myslim si, ze ak ich na dalsej kontrole poziadas, tak by ti mali vysvetlit kvoli comu sa opka tak natiahla...mne uz lieky pomaly koncia, tak rozmyslam, ze uz budem brat len ialgin kebyze mam silne bolesti, aby som to zase neprehanala...:) v pondelok mam ist na kontrolu, tak dufam, ze bude vsetko ok :)

morgan23

margarétka123
lieky som mala na 3 dni,chcela som si potom dokúpit aspon tie naukludnenie/spanie- lebo v noci nemôžem spávat koli tomu tlaku ale nepodarilo sa to lebo sú na predpis.So vstávaním z postele je to už ok ešte pred kontolou som sama vstávala aj z postele,teraz sa kludne sama osprchujem a umyjem aj riad inak mám šetriaci režim stále pretože som mala komplikovanú opku-operoval ma 4 hodiny-prečo to som sa od nich nedozvedela