Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

xantipa163

lilly1

Ahoj, blahozelam k peknym prskam. :-)

Su pekne, podla mna vobec nie su male, ako si sa obavala.
Ty sa ako citis?

jazz24

davidoff

idem ti poslat mail,potrebujem od teba nieco vysvetlit,teda ak budes taka zlata:))dnes som bola na kontrole v BB a mi hovorili ako si mam cistit nosik a ja neviem ci som to dobre pochopila:)lebo som tam bola v tranze asi:)))))

4pegy4

vladka19

určite si to písala a možno sa ťa na to už pýtali, ale nepostrehla som kde.chcem sa opýtať, že prečo si išla na reoperáciu??možno sú zle poskladané fotky, ale máš tam pred opkou fotky , potom po opke...velky krásne prska :-) a potom sú zase tie kde máš trošku zospodu zvlneneé???to sa stalo po operácii???a prečo?? ved boli krásne.

Mery NR

tenda1, xantipa
ďakujem za rady, kúpim si asi len menšie balenie aj ja. užívať ho budem len po opke, doky ma na to upozornil.
tenda1,
pošli fotky, som zvedavá aj ja na Očenášovo robotu :-) už ti pomaly klesajú? lebo na fotkách hneď po opke máš imploše trošku vysoko, ja by som ich chcela mať také padnutejšie. a to šoférovanie sa skôr môže? lebo na 14 deň keď pôjdem na vyberanie stehov budem musieť sama šoférovať :-( zvládnem to? mám to len cca 12 km z domu

tenda1

drndula

prevodovku mám normálnu , a dnes som išla aj dlhšiu trasu s dcérou k zubárovi a už to bolo oveľa lepšie ako včera .
Ešte je trochu problém zaradiť spiatočku , lebo musím páku stlačiť dole a potom ako na jednotku , ale pomáham si druhou rukou :-)

Jáááj ten opuch ma štve , ľavé prsko celkom v pohode ale pravé , veeeeľké

Odfotím sa a pošlem aktuálnu fotku :-)