Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lilly1

xantipa163

zatiaľ si nič nevšimli, den pred opkou som im povedala, že idem na nejaké vyšetrenia a keď som došla z opky, tak som im povedala, že mi museli vybrať hrčku,,,dcéra 7 roč. tej to bolo akosi jedno, len starší syn 10 roč. ten pri mne lútostivo sedel a pomáhal ako vedel - bol strašne zlatý:))
minule, ked som sa večer umývala, tak mi vbehli do kúpelne, mala som len poop. podprdu, ale nič, žiadne otázky....

xantipa163

jazz24

tak to som presne chcela napisat tiez ako Lucy1990, ze by som to nevydrzala a hned hladala zrkadlo. :-)

Lucy1990

jazz24

Ako sa poznam, tak by som nevydrzala a urcite by som bola zvedava :-))) a inak ja by som tiez mala rada foto hned na dalsi den na preveze, tak by som bola zvedava, ci si si brala svoj fotak, alebo ta oni automaticky odfotili a poslali ti foto.

Lucy1990

vladka19

Tam islo hlavne o to, ze do vykojenych prsiek ti dal gulaty implos, mne napr. Cerven toto uplne zavrhol a to mam teraz menej povolene prska nez si mala ty pred vkladanim implantatov. Toto by sa mi tazko odpustalo doktorovi, hadam sa aspon poucil. Jednoducho ta zlaza po case spadne, zo zaciatku je napnuta, ale ked povoli, tak sa spravi to dvojite prsko...

jazz24

xantipa163

mohla som sa pozriet,lebo mi menili aj sadru,ale bala som sa ako bude po iba 5-tich dnoch vyzerat:)spicku si vidim dobre,ta je krasna..a ze z boku je pekne rovny bez hrbolceka:))to som sa pytala doktora:))a ,ze pan doktor je spokojny,tak viem,ze budem urcite aj ja:))o tyzden ho uvidim v plnej kraase!

Lucy1990

vladka19

Uz sa ti pekne upravuju, neboj aj ten druhy sa zagulati, len musia povolit tie vnutorne stehy. Inak ty si isla z vacsej do mensej velkosti bez modelacie, ze?

Baby, ja uz som taka nedockava, strasne sa tie dni vlecu :-))) este 9 dni, aaach :-)

xantipa163

a ozaj Lilly, Tenda, Drndula a ostatne maminy...

co na to Vase deti, vsimli si zmenu, aj ste im to vysvetlovali nejako?

Ja nosim push-upky, takze zmenu by si nemali vsimnut, nechcem ich ovplyvnovat do buducnosti, mam dve baby, tak nech sa rozhodnu podla svojej vole, nie preto, ze "vsak aj mamina ma.."

lilly1

xantipa163

ďakujem..:))
zo začiatku som mala aj obavy, že ozaj budú malé, ale som spokojná,,,takto som si ich nejako predstavovala. Nechcela som nič moc veliké - nápadné...
Cítim sa už ok, dnes mám presne 2 týždne od opky, už som dnes aj šoférovala, do roboty chodím od 9 dňa opky. Som už bez bolestí, len ešte trocha chrbátisko pobolieva, nebola som zvyknutá spávať na chrbte iba na bruchu! A ešte čakám, kedy mi to brucho splasne od narkózy..

xantipa163

vladka19

to sa ti ta deformacia urobila po tom ako sa ti usadili, z tych povodne pekne vyzerajucich prsiek?
Po akom case od opky?