Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lilly1

Baby, vy čo máte po opke,
ako je to vlastne s pásmi v aute? Ked mám 2 týždne po, tak nemusím mať pás? A dokedy?
Asi budem musieť nosiť pri sebe aj tie papiere od implošov...

morgan23

vladka 19 a leus
ahojte ozaj sa začínam desit z vašich reakcií...
ffakt ma operovali 4 hodiny nevedno prečo lebo na túto otázku sa mudr.Kačmár vela vykrúcal a odpoved nikde!!!!
prsia som nevidela celé len trošku,po opke som tam mala nejakú dlahu medzi prsiami tú mi dali na kontrole preč a doniesli ten pás s tým, že ho budem nosit 6 týždnov nadprsiami-je to dost blbé.....?ževraj ten pás mám preto aby sa imploše posunuli dole a aby sa urobila prsná ryha viac neviem no 6 týždnov je dost čo?

jazz24

lucy1990

nie na chodbe:)to vas daju do izieb:)ja som bola sama na izbe aj myslim,ze vsetky co sme tam boli vtedy:)ale napriklad kamoska bola s nejakou kockou,ked bola na opke:)no a ja ked by som isla v sobotu tak az o 18-tej:)to uz ty by si urcite bola po:)ja som isla druha..na stole som pozrela na hodinky a bolo 10:45 a na sale som bola 2 hodky a 13:45 uz som sem pisala:))sa budes strasne tesit ze si po a mas prska,ja som bola uplne nabudena:)aj teraz asi som,lebo nejako neviem spat dnes:)to sa uz tesim z nosika asi:))

Lucy1990

jazz24

Noo, tak ked by si sla v sobotu, tak sa mozno aj uvidime :-) mne hovorila sestricka, ze mam prist na 8mu ale ze nas tam bude dost, tak bohvie kedy sa dostanem na radu, ked kazda bude na sale minimalne hodinku. To tam budem cakat v cakarni kym sa dostanem na radu, alebo ako to prebieha po prichode? Nech som pripravena :-)

jazz24

lucy1990

zober si na prevez fotak alebo telefon a odfotia ta:))no najprv som mala v papieroch ,ze v pk a potom mi povedali ,ze v bb vo stvrtok ..tak este mi musi frajer povedat ci ma bude moct zobrat vo stvrtok,ked nie prehodim to na sobotu ak sa bude dat:)to uz ty budes mat po:))a inak dnes ako mi rozopli podprdu sa mi zdali nejake vacsie ako minule:)))

drndula

Xantipa,

No môj malý má síce 3 roky ale nevšimol si nejakú zmenu,vie iba ze maminalku nesmie chytať za hrudník lebo ju boli tu a tu a iné nič,ale zlatý je keď má ráno snaží sa postaviť z postele,lebo že tatinko to nevie;) a on áno,tak ma vytláča z postele sa hlavu ale pomocník Je z neho veľký...:);););)

leus

preco to pred detmi tajit, ja mam 12rocnu dceru, mame otvoreny vztah, som s nou vsetko pred opkou "konzultovala" :))