Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ella

vladka19l, morgan23

mne to robili vyse 2h ale odhad bol 3, jeden prsnik bol vačši a ovisnutejsi, takže brali aj z tkaniva aj posuvali dvorec aj zmenšovali dvorce zo 6 na cca 3,5cm , potom mi cez spodnu čast dvorca vložili anatom. eurosilicone 305ml bola to piplačka,neviem si predstavit čo mohli robit 5h!!!
robili mi to v BB
Vladka191 foto urobim a poslem dnes alebo zajtra.

morgan23

ella
ja som mala asi robenú pexiu- podla pooperačnej správy čo mi dali ,ale neviem o tom nič bližšie teda spojili to s augumentáciou-je možné že preto im to tak dlho trvalo?

ella

vladka19
sorry takto to malo byt:)))
nie som v galerke z 2 dovodov, nemam foto pred:) a som čerstvo po opke a prsia mam polepene, rezy mam okolo dvorcov a potom kolmo dolu na dvorec. prska su hore este spuchnute, nesadaju tak rychlo, nie je to zatial nič esteticke v porovnani s babami čo maju iba implose..preto ma zaujimali fotky a skusenosti niekoho kto ma aj pexiu aj augmentaciu, dalo by sa poslat foto aj mailom?

morgan23

vladka 19
ano čítala som to hlavne preto sa pýtam,neviem ako to mám správne napísať no len sa chcem ubezpečiť že...či ta niekto nepresvedčil......... to napísať aby si ukludnila nás ostatné...Prepáč nič v zlom len začínam mat z toho stres,doteraz som si bola nimi na 100% istá len mám strach

ella

ella
nie som v galerke z 2 dovodov, nemam foto pred:) a som čerstvo po opke a prsia mam polepene, rezy mam okolo dvorcov a potom kolmo dolu na dvorec. prska su hore este spuchnute, nesadaju tak rychlo, nie je to zatial nič esteticke v porovnani s babami čo maju iba implose..preto ma zaujimali fotky a skusenosti niekoho kto ma aj pexiu aj augmentaciu, dalo by sa poslat foto aj mailom?

zajacik_006

Dievčatá z Chirmedu,ako je možné,že vás tak dlho operovali? Ja som bola na izbe za 1,30h už prebratá a myslím,že dievčatá od dr. Červena dokonca o 15min skôr. Dali vám nejaké vysvetlenie,lebo mi to príde veľmi dlho byť tak v narkóze.

morgan23

už začínam byt znepokojená...
ešte jeden dotaz,viem že som po tej opke pozošívaná a že sa nemám namáhat ale stalo sa niektorej z vás, že ste nevedeli po 10dni dvyhnut poriadne ruku? mne teda hej ,s praváčkou problém nemám no lava dost značne zaostáva-mám problém zdvihnúť pohár s vodou v nej

rita149

lilly1

pas musiš mat zapnuty, ta kartička od implantatou ta na to neopravnuje aby si nebola priputrana je to pre tvoju bezpecnost sa zapnut

ja tiez ked som isla domov z oky som nebola zapnuta , vtedy by som to hadam nejako uhovorila ze mam den op opke. Ale pokila nemas papier kde je napisane ze nemusis byt zapnuta, tak musis byt.Taky papier sa da u ortopeda vacinou vybavit, ty co maju problemi z chrbticou alebo nejake podobne problemi,
ja karticku od implantatou nosim stale zo sebou, pre pripad ze by som mala nehodu aby vedeli ze mam implantaty keby som to nemohla ja povedat.

morgan23

vladka19
prepáč že sa ta to pýtam ale preklikávala som sa cez to nové forum čo ste tu dali a dostala som sa na istý odkaz od vladky19- vyjadrenie na chirmed to si ty?