Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

leus

mne kacmar este na konzultacii vravel ze jemu trva opka dlhsie, lebo ze on sa neponahla , ze on sa s tym prple do detajlov, no a mne vyberali este aj hrcky z prs, tak to bolo + ,aj som vraj viac krvacala ako je v norme a ze pri mne meskal anesteziolog vraj (?)

ella

vladka19
eee...ja som pred chvilou pisala kolko to robili mne v BB. 2 hodiny aj augmentaciu aj mastopexiu dokopy + mi este vybrali par znamienok.

morgan23

vladka19
moc nie počas konzultácií Kačmár len pozeral a meral či sa tam zmestí imploš mám 420ml nagor stredný pr. no aj s tým boli prietahy lebo asi týžden pred opkou som bola na konz. a tam ma presviedčal že asi budú lepšie 390ml vysoký prof.-nato som mu povedala že to nechám na neho že sa nerozumiem len nech to vyzerá tak objednali 390ml stredné aj vysoké a mali aj ten 420ml stredný-pred opkou keď ma kreslili bol tam aj Magdo sa na niečom dohovárali no moc si nepamätám z toho magoráku.Po opke sa ho pýtam, že aké tak že 420ml nakoniec ,ale nič iné nevravel, len že sa trocha somnou hrali to je všetko.Myslela som že sa to dozviem na kontrole-no mali veľa ľudí,bola som objednaná na 12:15 a šla som dnu o 13:10 a boli tam obaja a zjavne trocha nervózny, len sa pozrel zhodnotil že po týždni je to fajn a dal ten opasok/pás že ho teraz mám nosit ta tak..

jazz24

to krvacanie nie je hlupost?ved v krvnych testoch je doba krvacania aj zrazania..oni povedali aj na leus,ze vela krvacala a chuda vladka19 tiez bola na sale niekolko hodin..len ,aby tam nebola inde chyba..este ked je na sale aj dr.magdo aj dr.kacmar..co tam robia tolko?dr.cerven hovoril,ze prsia su hotove za 40 minut az hodinu:)a v chirmed 5 hodin operuju..sa mi nepozdava ten Chirmed..aj ked zle zvolili vladke implose a narobili jej take problemy..ale nechcem sa ja do toho radsej starat,len je to velmi divne..

ella

morgan23
baby zda sa mi to blbost, ved pexiu treba vopred dohodnut aj cena je uplne odlišna ked sa robia 2 opky v jednom

morgan23

vladka19
tak to ma ukludnilo že to može byt tým...len som bola a som sklamaná z tej kontoly lebo som práve na všetky takéto otázky chcela počut odpoved no nedočkala som sa-teda ani tebe asi nič bližšie nepoviem čo sa týka toho rezu len som čítala tu správu a tam je písaná pexia