Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

janika1531xx

Mery NR

Tým ludom to nevadí oni iba závidia:-D..ludia sú v dnešnej dobe neprajní takže ja sa smejem z nich nech si rozprávajú čo chcú ja to ignorujem:-D

Mery NR

vladka19,
práve som dočítala tie komenty k článku. je mi až zle z nich.
nechápem niektorým ľuďom prečo tak moooc vadia silikóny. napr. aj z môjho okolia každému, práve preto aj musím tajiť, že idem. včera mi aj doktorka so sestričkou na sone pŕs povedali, aby som to radšej nikomu nepovedala kde idem aby sa mi ľudia nevysmievali za chrbtom. nechápem fakt, prečo ľudia tak odsúdzujú baby s upravenými prsiami ale keď si už dá niekto upraviť napr.zuby to je ok

drndula

Morgan,

Napíš na galeria@centrum.sk pošli tam foto pŕs bez hlavy aj s nickom pod ktorým budeš figurovat a iba tí to pridá ns rajce.idnes.cz a ešte ti pošle do mailu heslo k odomykaniu foto v galérii.drz sa

Lucy1990

morgan23

Posli svoju foto na mail galeria@zoznam.sk a nezabudni napisat aj svoj nick, bude ti vytvoreny album v nasej galerii a budes si moct aj ty pozriet ostatne prace.

leus

morgan
zajacik ma teraz galerku na starosti, na jej mail treba odoslat fotku ale neviem jej mail, treba prelistovat dozadu stranky, tam je niekde napisany

morgan23

vladka19 prepáčte baby no ja vobec neviem kde tu galerku vlasne máte som tu už dost dlho no nič podobné som nenašla asi sa nevyznám a písala som že rada by som videla aj foto a že nemám problém aj s mojou foto len neviem čo a ako

morgan23

ale budem sa tešiť na tú kontrolu snáď uvidím už tie prská a budem spokojná s výsledkom -lebo im verím tak radšej to nechám tak