Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Katka54

Lucy1990,

ja fakt neviem, už som bola so všetkým vyrovnaná, onedlho mám operáciu a teraz takýto chrobák..

Asi zavolám doktorovi a zmením tie imploše na Nagor. S inými doktor nerobí..
Ak tak znížim aspoň o trochu riziko, tak neni o čom.. Fakt blbý pocit.

Ty máš akú značku?

nela311

baby z chirmedu, dostali ste nejaku karticku kde je napisany datum , typ implantatov atd...
lebo mne nic nedali tak neviem ci to v chirmede nedavaju?

nela311

baby z chirmedu, dostali ste nejaku karticku kde je napisany datum , typ implantatov atd...
lebo mne nic nedali tak neviem ci to v chirmede nedavaju?

Katka54

baby,

na omlazeni.cz beží zaujímavá diskusia na tému PIP a Eurosilicony..

www.omlazeni.cz

No, poviem Vám, že začínam mať z toho obavy trochu.. Mám navrhnuté ES, to fakt sú po PIP tie najlacnejšie?

ella

hihi zato ja som pod vplyvom tých oblbovakov pred opkou volala rodičom 2x po sebe s odstupom par minut a začala tu istu debatu:)

Lucy1990

xantipa163

Mas recht! Inak moj muz je uplne hotovy z tej narkozy, boji sa o mna, chce aby som mu zavolala pred tym, ako pojdem na salu a hned potom ako sa prebudim. Neviem co by robil, kebyze mu 5 hodin nedam o sebe vediet, asi by ho piclo :-)))

xantipa163

leus

mas pekne prsia, to sa neda vyvratit, ale ja nechapem, co na tom robili 5 hodin???

Este s tou pexiou+augmenraciou ok, nech sa pohra, ale co sa musi vyhrat, ako skuseny lekar pri vkladani implosov.

Je podstatne vacsia zataz pre organizmus byt 5hod. v narkoze, miesto 1,5hod.

Baby ktore ste boli, ci idete do Chirmedu, ja Vam skutocne blahozelam, ked to vyslo dobre, mate pekne prsia a nie su problemy, ale mne to doveru v nich neprebudilo.

Rozhodne nemam Cervena za boha, vsak aj on musi napravat, posuvat implose, ale takyto prstup, ze pacientka sa vela veci dozvie az po opke, je divne. sorry.

MOrgan

tebe doktor pred opkou nepovedal, ze treba robit aj pexiu? Si bola v tom ze len augmentaciu?

xantipa163

leus

mas pekne prsia, to sa neda vyvratit, ale ja nechapem, co na tom robili 5 hodin???

Este s tou pexiou+augmenraciou ok, nech sa pohra, ale co sa musi vyhrat, ako skuseny lekar pri vkladani implosov.

Je podstatne vacsia zataz pre organizmus byt 5hod. v narkoze, miesto 1,5hod.

Baby ktore ste boli, ci idete do Chirmedu, ja Vam skutocne blahozelam, ked to vyslo dobre, mate pekne prsia a nie su problemy, ale mne to doveru v nich neprebudilo.

Rozhodne nemam Cervena za boha, vsak aj on musi napravat, posuvat implose, ale takyto prstup, ze pacientka sa vela veci dozvie az po opke, je divne. sorry.

MOrgan

tebe doktor pred opkou nepovedal, ze treba robit aj pexiu? Si bola v tom ze len augmentaciu?