Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

valeryR

A bay nerieste to, ja sa vobec nebojim Eurosilikonov, ked si vezmete, ze len Cerven robi rocne cca 300 augmentacii(sestricka mi vravela) a z toho da vacsine ES, tak to by si na triko nevzal, si myslim.
A to je len Cerven. To ze to je z Francuzska, neznamena, ze to je to iste ako PIP. Inak aj Arion je z Francuzska.

Petulielienka

www.siklienka.sk

Baba na omlazeni to napísala super...ked stiahnu BMW z výroby,prestaneme kupovať Audi lebo sú tiež z Nemecka s rovnakej cenovej kategórie..ja osobne si myslím že po tomto škandále si všetky firmy ktoré vyrábajú imploše (a hlavne Francúzske) budú dávať pozor na všetko čo vyrobia

Petulielienka

www.siklienka.sk

Baba na omlazeni to napísala super...ked stiahnu BMW z výroby,prestaneme kupovať Audi lebo sú tiež z Nemecka s rovnakej cenovej kategórie..ja osobne si myslím že po tomto škandále si všetky firmy ktoré vyrábajú imploše (a hlavne Francúzske) budú dávať pozor na všetko čo vyrobia

valeryR

lucy1990

to netusim. Mala som sice papiere z opky, ale po tych rokoch sa niekde stratili. :-(

Viem len cim boli plnene a ze boli gulate.
Ale Siklienka je snad dobry dodavatel, su fakt dlho na trhu, lebo pred tymi 15 rokmi som si ich tiez od nich objednavala a vydrzali mi dlho.
A len taka pikoska este...pred rokmi sa sice tiez v Siklienke objednavalo ako teraz, ale musela som si ist pre ne sama.
Takze na opku som sla pekne v igelitke s balenim implosov. :-)

Som to hovorila sestricke u Cervena, ona ze si to pamata, ale ze to niektore baby doma otvarali a tym padom sterilita doviii, takze sa to riesi, ze to dorucuju kurierom.

leus

xantipa
suhlasim s tebou, ale ja som tiez nevedela dopredu ,ze budem tolko v narkoze, ale tak co uz, oni ti pravdu aj tak nepovedia ,ze co tam bolo naozaj. Ja som sa z tej narkozy nevedela tyzden spamatat, co ti poviem....
nela
ja mam karticku ale datum tam neni, len ake implose a velkost mam , je to vlozene v takej knizke o nagoroch , to ti urcite dali

Lucy1990

Katka54

Ja mam uz zaplatene Eurosilikony. Ked som bola na konzultacii, tak som sa na toto vyslovene pytala, ze ako je to s tymi cenami a kvalitou implantatov. Povedal mi, ze firma Siklienka je prva na Slovensku, ma najdlhsiu tradiciu a ked sa tu chcu presadit aj ostatne firmy, musia mat lepsi marketing, zaplatit doktorom vacsie provizie, tym padom aj cena implantatu ide hore. Mne to na vysvetlenie stacilo... PIP a Eurosilicone maju len rovnaku krajinu povodu, na tom omlazku sa len nejaka baba bavi na tom, ako vyvolava paniku.

Katka54

Je tu nejaká baba, ktorá bola už s ES na reopke po nejakých X-rokoch? Videl niekto tie silikóny po vybratí?