Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mia_31

jazz

myslím ,že nič sa nedeje keď ti vypadol jeden steh, možno aj mne ale ja som to tak nesledovala. Nebolelo ťa to keď ti to vyťahoval?
a načo je ten wobenzym?
no ja idem 4.feb do PK ako mohla by som ísť aj vo štvrtok do BB ale to sa mi nechce tak vydržím. a ty?

jazz24

Mia_31

tak si sikulka,ked si to zvladla:)ja som tiez zlta,ale nasadila som wobenzym,tak dufam to bude coskoro ok:)myslim, ze zlta je posledna faza:)prska supeer,nebolia vobec uz,iba niekedy ma stipu rezy..kedy ides na odstranenie sadry a kam?myslis,ze ten steh nevadi,ze vypadol?ale asi bol uvolneny,lebo to tak lahko inak nevypadne,ci?

mia_31

jazz

ahooj, no zvládla velmi opatrne a tiež čistím ale dosť nepríjemné keď mám plný nos a nemožem si ho vyfúkať.
ja som ale mala menšiu komplikáciu a beriem ATB, sa mi z tej intubácie zahnisalo hrdlo, strašná bolesť, mi to prešlo na ucho, tak som musela k lekárovi.
Si modrinová? ja som taká do žlta :)
a prská ako?

jazz24

bambulkova

tak ja som bola v narkoze hodinku a pol az dve:)a to som mala komplet cely nostek:)

lucy1990

presne ja ked som bola este iba na konzultacii tak mi povedal to iste co tebe ohladom kvality implantatov:)bozee ja uz som pred tyzdnom stresovala a dnes si tu uz lezim s nakladom na hrudi:)))supeer pocit!:))

mia_31

tak ako?zvladla si tu tamponadu?cistis si nostek?ja som si teraz cistila ale iba veelmi jemne a mala som nitku na vate,to bol steh malicky....upss

Lucy1990

xantipa163

Pochopila som :-) presne ako hovoris, ved on vo vacsine pripadov operuje s ES...to by si nevzal na triko.

Lucy1990

A este dodam, ze si nemyslim, ze by doktor Cerven takto riskoval a operoval s dakymi pochybnymi implantatmi...tie PIP stali 200 eur, za ES som platila vyse 1000 eur, tak hadam to nebudeme porovnavat.

valeryR

A bay nerieste to, ja sa vobec nebojim Eurosilikonov, ked si vezmete, ze len Cerven robi rocne cca 300 augmentacii(sestricka mi vravela) a z toho da vacsine ES, tak to by si na triko nevzal, si myslim.
A to je len Cerven. To ze to je z Francuzska, neznamena, ze to je to iste ako PIP. Inak aj Arion je z Francuzska.