Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

andelicek

Ahojte.nejak tieto diskusne fora nemusim,ale neda mi nereagovat po zhliadnuti fotiek Nikoly Weiterovej v tohtotyzdnovej tlaci.no tie jej prsia su vazna katastrofa.otras.ved jej tam trcia len take dve gule.neviem kto jej to robil ale sme sa aj s manzelom zhrozili.ja mam 2 mesiace po operacii u dr.TRŠKU a musim skonstatovat,ze pan doktor je "BOH".moje prsia su krasne,mekucke,poddajne a este neviem ake..mozno to mam za odmenu,nakolko som si to v bolestiach aj vytrpela a nie ako volaktore pisu,ze boli na druhy den v obchode :( .takze tymto by som aj panovi doktorovi rada podakovala za uzasny vysledok.DAKUJEM.

xantipa163

petulik55

ahoj.
Ja som kojila dve deti so spravenymi prsiami, tehu, ani kojenie ihc nejako extra neovplyvnilo, len boli pod zlazou, tak som s nimi uz po 15 rokoch nebola spokojna, dala som ich von.
Ale sam lekar, co mi ich vyberal, vravel, ze nevidi problem, pre ktory ich treba dat von. Len ja som z nich uz nemala dobry pocit.
Ale ked planujem babo o rok, tak radsej pockaj, nech si ich uz potom naplno uzivas a nebojis sa ci sa "nepokazia" po kojeni.

petulik55

Ahojte baby.. Chcem sa opytat ci vsetke mate uz deti alebo nie? Ppretoze ja chcem mat tak o rok babo, tak neviem ci mam podstupit operaciu teraz alebo az po babu. Alebo mala ste niektora silikony ked ste rodila? a ako to dopadlo potom? museli ste ist po kojeni zasa na reopku?

jazz24

mia_31

presne:))aj moj frajer sa blbo citil,ze pozeraju na neho ako keby on ma zbil:))tak za chudiatko som bola:)tak este jedno baby?jasne tak je to najlepsie asi,len ja som to nevydrzala uz:) ja uz od 14-tich chodim s push-upkou a od malicka som chcela velke prsia :))mi uz ako druhacke musela sit sestra podprdu co som strasne chcela:))a kolko ml by si si predstavovala?

drndula

Mia,

To musel byť pohľad pre bohov...;);) a nech si myslia čo chcú,dôležité je že si spokojna aj napriek tomu dobitemu faceu...:))

mia_31

inak tiež som dnes musela s malou do obchodu a pozerali na mňa ako na debila ,určite tým luďom pracovala fantázia ako ma niekto dobil :)

mia_31

jazz

tiež nikam nechodím, ani som nemohla lebo kvoli tomu zápalu som mala aj teplotu a bola som rada,že žijem :)
teraz už občas musím s malou...
Ja prská neviem chcela by som čo najskôr ale rozhodli sme sa aj doktor mi to schválil,že ešte asi dáme druhé baby, nech to rýchlo odkrútim a potom určite idem do toho.
ja idem v sobotu ale mne kázali vtedy ,že na 8. ráno.

jazz24

mia_31

nebolelo vobec,nic som necitila:)teba hej?bolelo ma ked mi ho stlacal,ale to len ako modrina..no ja som mala ist tiez 4.2., ale pytali sa ma ci mozem aj skor a ja,ze ano..o 18-tej v sobotu mas ist?len mozno to budem musiet presunut na sobotu,musim sa dohodnut s frajerom..lebo ja urcite este nechcem soferovat:)a ty kedy chces prska?chodis aj niekam medzi ludi?ja vobec:)az ked sme isli z bb tak sme sa zastavili najest a ludia na mna pozerali ako na mimozemstana;)