Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mia_31

jazz

no ja som práveže mala vždy celkom slušné prsia ku svojej vychudnutej postave :) akurát mi kojením jedno prsko pokleslo a chcela som to dať do poriadku, kuk galerku..
Dr.mi navrhol 320 ml a to povedal ,že aj 300 budu na mňe vyzerať obrovské ale tak dôverujem mu. No práve som sa obávala,že čo urobí to druhé kojenie ak všetko dobre pojde,tak radšej už vyčkám aj keď by som ich už najradšej mala :)
ty musíš byť spokojná,že sa ti konečne splnil sen :))

Mery NR

gossip girl
máš pravdu, keď niekto len plánuje a nevie kedy, tak áno nech ide na prsíčka a splní si sen. ale keď už v tom niekto má jasno,že za rok za dva, to je dosť krátka doba tak v tom prípade zvoliť ako prioritu bábo. ale určite rozhoduje aj vek ako píšeš

gossip_girl

andelicek,

no tiez som sa zhrozila ked som ju videla, nechapem ako je to mozne, ci v skutocnosti tak nevyzeraju a to ta fotka, ale to radsej nemat ako to mala ona na tej fotke fakt. Dr. trska ma tiez velmi pekne prace, neviem ako to robi, ale posobia naozaj prirodzene :)

gossip_girl

Baby,

ja som tiez tak rozmyslala, ze babo, ale to nie je take lahke naplanovat, ja mam menej rokov ako vy a chcela som prsia uz davno, lebo som si hovorila, ze ked uz budem mat 26, tak to uz je neskoro, ze to pomaly aj dieta budem mat, no myslim si, ze to tak skoro nebude, lebo je taka doba aka je ateraz je a ta hranica sa dost posuva a oddialuje. A zase si zoberte, ze teda by som pockala na babo a teda isla potom, ale vacsina zien chce tak dve deti nie? A teda zas by sa mi tie prsia zmenili, tak keby som nemala ist ani po prvom a cakat kym si odrodim ako planujem, tak na tie prsia by som isla asi v 40.

Preto som sa rozhodla tiez ze pojdem ako sa bude dat, aj ked tych problemov s tym zas nie je tak malo, tiez nechapem kolko bab ma asymetrie alebo nieco s nimi, ze jeden vyssie, nechapem tomu, ze kde je chyba, ze preco sa to neda proste presne napasovat pri operacii? Aj napriek tomu ale stale to chcem podstupit a verim, ze to bude v poriadku..

Mery NR

katka54,
tak to teraz budú konečne vysnívané vytúžené prsia ako u mňa :-) ja sa na ne tiež už roky rokúce chystám, stále sa kvôli niečomu odkladali

Katka54

Mery NR,

ja teraz neplánujem bábo, nemám s kým :), preto idem na operáciu.

Vtedy, pred tým 4 rokmi, keď som plánovala, tak som operáciu odložila.. Síce teraz stále nemám ani bábo, ani silikóny, ale tak to asi vtedy malo byť. A inak som presvedčená o tom, že kebyže teraz znovu stojím pred rozhodnutím, či najskôr dieťa alebo prsia, tak by som sa rozhodla rovnako - najskôr dieťa. Bez debaty.

Mery NR

petulik, Katkaa54
keď plánujete bábo v takej blízkej budúcnosti ako rok dva, prečo sa najprv neposnažíte o bábo a potom prsia? ja som to tak riešila. minulý rok v máji som chcela ísť na opku, lenže s manželom sme rozmýšlali, že raz určite budeme chcieť druhé mimi a potom na reopku už nebudú prašule. tak sme sa pustili do práce :-) do roku sme mali druhé bábo a teraz keď má malý 7 mesiacov idem na opku. a som aj rada, že som sa takto rozhodla, lebo by som to druhé bábo po prsiach len odkladala a odkladala.. podľa mňa by bolo rozumnejšie teraz bábo a o rok opka. potom vám aspoň prská zostanú pekné stále. lebo každá žena ktorá už kojila vie, že tie prská také pekné ako pred tehu nikdy nebudú

leus

petulik
na tvojom mieste by som teraz vobec neriesila silikony, kebyze si cakala na babo 5rokov tak nepoviem...nikto ti nevie zarucit ci nebudes musiet ist na reopku po kojeni, ani doktor a keby to tvrdil, bolo by to od neho nezodpovedne.

Katka54

petulik55,

ahoj,

ja ešte nemám deti a idem čoskoro na operáciu.

Prvý krát som plánovala operáciu tak pred 3-4 rokmi, vtedy som si to ale rozmyslela, lebo tiež sme plánovali malé mimi. Lenže ten čas tak ubehol, kopec rôznych aktivít, trošku kariéra, atď. a žiadne tehotenstvo sa nekonalo. Dnes mám 30, pred nedávnom som sa po 7 rokoch rozišla s priateľom, takže som sa rozhodla, že aj napriek tomu, že som ešte nerodila, tak si splním sen o veľkých prsiach. :)
Pýtala som sa doktora, ako skoro po operácii je vhodné otehotnieť. Povedal, že optimum je tak 1,5 - 2 roky po operácii. Ale vravel, že už mal aj pacientku, ktorá neskôr zistila, že bola tehotná už aj v čase operácie. Povedal, že keď žena otehotnie aj skôr, že to vôbec nie je tragédia. Potom sa možno častejšia tá žena sleduje, ale nie je to dôvod na to, aby si ich dala vybrať, aby sa stresovala aj keď neuplynul ten rok a pol.