Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

jazz24

lucy1990

asi az po stehoch:)tie mi vyberie asi vo stvrtok v bb,alebo v sobotu v pk..a som mu povedala ,ze trochu nakukam na ne,ale iba z vrchu:))a on,ze to nevadi..nerozopinam sa radsej este:)sa tesim ked zmaknu,lebo su ako kokosove orechy zatial:))

mia_31

to si uzivam teraz,ani nepoviem,ze niektore baby uz davno varia obed a upratuju;))no som zvedava,aky ho budes mat,lebo podla mna si ho mala aj pred opkou uplne normalny,tak teraz bude TOP;)

mia_31

jazz

no ja neviem či strpnutý, ja keď s ním nejako neúmyselne pohnem tak ma zabolí a jednu dierku mám ako keby opuchnutú vo vnútri aj tú stranu viac cítim ,neviem či je to tým,že mi ho trochu posúval - vyrovnával, som veru zvedavá :)
a fajn keď ťa obskakujú, ja by som si to teraz nemohla dovoliť aj preto sme to odložili ale teším sa už velmi....

jazz24

monny3

netlaci ma ani sa mi nezosuva,ja uz prsia vazne vobec necitim ani pri vstavani,ani chrbat neboli..iba rezy niekedy stipu..ja nerobim nic..starala sa o mna kamoska,ale uz odisla..tak mamina mi prisla vcera uvarit aj upratat a obskakuje ma frajer:)ale chapem,ze keby som mala normalne rodinu, deti ,tak by som urcite robila nieco aj ja..

monny3

jazz24
tebe sa podprda nezosuva hore?bradavky mam presne na tom prestrihnutom co ide cez prsia a ma to byt nizsie,ten patent ma tlaci cela je akasi...a prsia ma bolia hlavne pri vstavani,celkom dobre to znasas teraz neviem ci je to u mna preto, ze ja to mam pazuchou... a prava ruka je viac odmedzena, ako by ma tam nieco drzalo a doma uz nieco robis?ja som uz na treti den umyla riad a varila obed.

jazz24

mia_31

aha tak ved on sam dobre vie,ma to v oku:)a mas aj svojich dost tak to bude supeer:)heej ja som stastna uplne:))inak ked si jemne chytim nos tak citim ho tak zvlastne,ako strpnuty;)) aj ty?:)ale neni sa asi co cudovat,ked pred tyzdnom bol rozobrany kompletne:))ja som uz bola na sale akurat takto pred tyzdnom:)ja mam super spomienky na to:)hlavne ta radost po prebudeni ,ze mam prsia aj nos..isla by som zas:)