Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zajacik_006

tenda1
neboj,fakt treba dať prskam čas. Mne takto dlho robil problém ľavý prsník. A ty si len krátko po opke. A to,že ti tvoj mužíček teraz nedá pokoj,pozná asi každá z nás:-)))

mia_31

jazz

jaska, možno sa aj v sobotu uvidíme keď pojdeš do PK :) ja len škoda,že nemám žiadnu dobrú fotku toho nosa pred opkou.

tenda1

Mery NR

no ľavý je celkom dobrý , ale pravý stále veľmi opuchnutý , už mám z toho nervy , ale všetci tvrdia , že to chce čas , tak zajtra sa odfotím a pošlem foto

Inak som šťastná , že som si ich dala spraviť , môj muž mi nedá pokoj :-)

tenda1

xantipa

no nebola som tu zo dva dni tak odpovedám len teraz. Malá si veľkosť vôbec nevšimla :-) , čo sa aj čudujem , lebo ona teda obzerá všetko , má 6 rokov taj je teraz v takom veku , že ju kadečo zaujíma :-)) , len ma šutkovala , že je maminka boľavá :-) a malý ten je ešte naozaj malý -2 roky

takže zatiaľ v pohode

jazz24

mia_31

:))tak je to odbornik,ja ho uplne zeriem:))to sa tak casto nevidi,ze je clovek ludsky,vtipny a este ma aj" zlate ruky":))potom si posleme foto,dobre?:)

mia_31

jazz

no popravde som moc o nose neuvažovala ale keď som prišla k červeňovi na konzultáciu,tak sa ma pýta "vy ste prišli s noštekom?" tak som mu oznámila,že nie s prsami a on že by mi dokázal vykúzliť krásny nošťek čo ma zjemní a omladí, tak potom ,že neber to. a keďže sme sa prsia rozhodli odložiť,tak som si povedala,že nechať prepadnúť termín u červeňa je hriech a prišla som s tým nosom teda :))) proste ma namotal,je to odborník.

rita149

petulik55

ahoj, tak ked ti možem napisat moj nazor je taky ze chod na prsíčka a neboj sa ničoho,Ja mam teraz 29 rokov a lutujem ze som nesla uz daaaavno na opku, Mam priatela už 11 rokov a tiež som chcela ze najskvor babo a potom prsia ale nejak extra sa o dieta zatial nesnazime tak som si povedala ze nebudem cakat pokial otehotniel a pojdem na prska a ked otehotniem aj skvor teraz ako sa odporúča tak myslim ze svet sa nezruti.A napriklad ja osobne som trada ze som isla na prsia pred tehotenstvom, lebo na prvy krat sa mi zmestilo maximum 300ml.Takže ked raz porodim tak pojdem určite do vacich :-)

petulik55

katka 54

No tak to ano, ale tiez premyslam nad tymi komplikaciami po opke... Že co ak?? .....
uz som mala byt operovana ale som utiekla :) to som sa tak bala ako mala. Ach jo, asi sa musim odhodlat uz konecne. Uz som to chcela spravit od 19 rokov a stale nic, stale to odkladam.

petulik55

xantipa163

No ja mam len 23 preto rozmyslam,že co... niektore kamosky vravia, ze daj si niektore ze pockaj po dietati. Ehm... Teraz ozaj neviem. Poviem Vam , ze som bola uz v nemocnici pred opkou den a som utiekla.. :( strach mi nedal... ale este premyslam stale nad tymi prsiami. Ze co... ach boze preco je to take tazke :(