Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Katka54

barbora10,
ahoj, to bruško ti veľmi pristane.:) Prsíčka krásne. Prajem, nech všetko dobre dopadne!

rita149,
aj ty ich máš naozaj veľmi pekné. Som objednaná v BB na tie predoperačné, tak si chcem u Dr. dohodnúť ešte krátky termín, chcem s ním v krátkosti ešte raz prebrať veľkosť a implantáty. Beriem vytlačené tvoje fotky a fotky babydoll. :) Koľko si už vlastne po opke a ako je to s tvrdosťou pŕs?

Mery NR

tina33,
a ako si ho brala keď ti vystačilo 40 ks? lebo mne poradili prvých 4-7 dní brať 3x10 ks a potom 3x5 ks. tak som počítala, že aspoň to 200 ks balenie (cca 33 E) budem potrebovať. zatiaľ asi počkám s tou kúpou a na opke sa opýtam dokyho ako ho vlastne brať a či bude stačiť to malé balenie

barbora10

dievcence,pridala som zopar foto z 26tt tehotenstva,tak mozte pozriet:)

zajacik,pisala som ti ten mail,co robit,ked ti nejde pridavat foto do galerie,ale asi ti neprisiel,klasika:(
nechcela som ta otravovat,tak som si pridala foto ja,tak dufam,ze sa nenahnevas:)

bianca003

ahojte baby ..gratulujem všetkým novým a držím palce čakatelkám :-) teda galerka sa nám poriadne rozrastá... :-))
Mery NR
podla mna ti je Wobenzym zbytočný ako fakt za tie prachy .... je drahý, to si radšej nechaj peniažky na nove podprdky :-)
vela odychu , vyvážena strava bohata na vitamíny a budeš fit ani sa nenazdáš ...ale samozrejme je to na tebe :)

tina33

Mery NR

kup si 40 tabletkový wobenzin ten ti postačí ja som ho brala tiež.A doktor mi povedal že to mi bude stačiť.