Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lucy009

Barborka
prska mas stale peknucke,ono este ani tak moc zmenu na nich nebadat, myslim si ze ta radikalna zmena pride tesne po porode ked sa ti naleju mlieckom:)) No kazdopadne si mi prikladom, v dobrom zavidim ze cakas dievcatko,tiez by som velmi chcela tak snad sa tak do 2-3 rokov podari ;)). A co mas v plane potom po kojeni ak sa zmenia aj pojdes na reopku?? Drzim palceky, nech je vsetko v poriadku a vychutnavaj si tehotenstvo je to nadherny pocit ;)))

bianca003

Barborka
aj ja sa pridávam krásne bruško a samozrejme aj prska, ty si vlastne prvá tehuľka v galerke :-) držím palčeky! nech všetko dobre dopadne :-)

gossip_girl

Barborka,

no krasne naozaj a vyzeraju ako prirodzene :) A slzickovejsie? Boze to ja ked budem mat anatomicke, tak kde ich budem mat v tehotenstve, pri kolenach? Ale nie zartujem. Uz sa tesim na prsicka strasne :)

Katka,

no ty budes mat urcite o dost vacsie podla mna aj ako rita, vsak ona ma 300 nagor a ty mas mat 305 eurosilikon nie? To je este viac v nagoroch. A inak rita mi hovorila, ze si mam pripocitat 10 cm k mojim s touto velkostou, tak ja by som fakt mala cez 90 a to asi nechcem a potom ked som pozerala pooperacnu mi to aj vyslo ze by som mala mat 70D, tak asi idem do mensich, vsak kto vie po tehotenstve mozno prekvapim a pojdem do mega :)

davidoff

barbora10

Baška Ty si za kus :))) ešte krajšia počas tehotenstva, velmi Ti to pristane, ja chcem byť asi tiež ešte tretí krát tehotná, ja keď vidím tehotné, hneď by som chcela zase :)))) Veď nikdy nehovor nikdy :) Ale to som celá ja, najradšej by som chcela 5 detí, 4 psov :)) Nedá sa mať všetko, Baška držím Ti palce cmuk

barbora10

drndula

mam iba taky pocit plnsich,tazsich prs, inak nepocitujem nejaku vacsiu zmenu.nic neboli,netlaci,zatial je vsetko ok.som s nimi stale velmi spokojna aj co sa tyka tvaru.ten sval implantat pekne drzi,akurat tym ze mam viac tuku a zlazy,tak su take slzickovejsie.no,uvidime po kojeni:)

termin mam 3 maja...

rita

dakujem!