Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

rita149

katka54

nie su vystuzene su len cipkove a v predu podsite latkou aby nepresvitali.

cierna,bezova co mam v galerke je oznacenie 36, tigrova 38 ae bola velka na obvode tak mam zmenseny obvod na nej zosity, ruzova S.Oni sa nezapinaju ako klasicke podprsky ale cez hlavu ako tielko musis obliect, ale na ramienkach maju tie umeliny na skratenie a pritiahnutie ramienka.

ja som ich kupovala v NR v Mlynoch mali este aj tmavo modru.je to po jednom kuse nie po dvoch.

andelicek

gossip_girl
ja tiez neviem ci to nejaku zlu fotku dali,ale ked uz sa idem ukazat celemu narodu tak uz nech je to pekne,a toto mi teda pekné nepripadalo

andelicek

Katka54
dakujem.a ja mam polytech 460.najprv som si myslela ze sme to aj prehnali,ale ked vsetko odpuchlo su paradne.

rita149

drndula

dakujem, ved som aj stastna ze ich mam.A tiez si myslim ze je to az neskutočne ako z nicoho mam taketo prsička!!! Nechcem sa chvalit ale je to tak :-))).
Mudr.Červeň ma zlate ruky!!!!

a tie podprsky su paradne,vyskusaj ich aj ty!

a inak ako sa ti dari? bolesti? prsicka ako?

drndula

Xantipa

Podľa mna nezodpovedné,či ide o fitnesku alebo o bežnú necviciacu babu ...nepadla jej tá činka medzitým najprv na.hlavu????

Mery NR

Katka54
áno v NR v HM ešte boli cez víkend. zajtra sa tam chystám, dúfam, že ich nevypredali. tiež som ich tam dlho hľadala, neboli vôbec na viditeľnom mieste ale tak zapatrošené medzi výpredajovými vecami,posledných pár kusov, len S-ká za 2,- a 5,- E. nie sú po 2 balené, boli len tak zavesené na vešiaku. mali tam ešte biele a také hnedo-biele fľakaté (také leopardie ako keby). kúpim aj tebe? keď chceš pošli mi na seba e-mail a dohodneme sa, zavoláme si keď tam budem aká je situation :-)