Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

rita149

ella

ja budem mat 5.2 dva mesiace po,ale ked mi zostane zima tak napinam nejak podvedome automaticky svali a to je teda bolest! To je ale normalne si myslim kazda to tak ma.

ella

dakujem, lebo som to nechapala pocity mam take ako by to vobec nemalo prist v blizkej dobe..

este jedna otazka na čerstvo rezane:)
v týchto mrazoch ked ste vonku nebolia vas prsia?
ja idem skapat..trpnu mi cele a jeden tak bolestivo stvrdne že ho mam ako tehlu, som mesiac po opke...mate to niektora?

rita149

ella

ja som dostala asi tyzden po opke asi 12.12 a potom az 29.1 a mam ich take nijeke slabucke.Myslim ze aj tebe to meska kvoli opke, viacere baby maju problemi s nimi.Mna napriklad pred menstruaciou ked mam ovulaciu boli prsia a bradavky a to som mala aj terz, bradavky ma tak boleli ze ani dotknut.

ella

dievčata mam otazku:
ako je to s menstruaciou po opke? dosla vam normalne? prsia vam neplo? ja nie a nie dostat a vzdy mi to prsia signalizovali a teraz nič? akoby bolo vsetko take otupene:(

rita149

drndula

Prestne tak Mudr.Červeň ma zlate ruky.Vela báb si povie, nebudem čaka´T tak dlho , lebo chcu prsia hned.Ale tomu nechapem, ked vydržali roky bez prs tak uz par mesiacov ich nezabije.Idu inam a potom lutuju ze nečakali ked nie su spokoje z vysledkom.
Ja by somisla určite zase k Mudr.Červenovi keby bolo treba.
Pasu sa neboj, to je nič.Ja som ho tiež nosila.Pas je ok.
Ja uz tiež bolesti nemam len sem tam ma pichne v jednom.Ale uz su pekne make, idu pri seba v podprske krasne.V sobotu som bola na jednej akcii a celu noc som bola bez podprsenky , tancovala a nic ziadne bolesti.:-)
ja idem do BB 17.2. Uz sa tešim.

drndula

Rita,

Ahoj,no s dr.más pravdu,je to kúzelník...;););) piatok idem na kontrolu po dvoch týždňoch,kedze mi ešte napraval prsnik dufam že pás nevyfasujem..vrrrr..

Bolesti Nie Su,skoro žiadne ťahajú ma tie rezy.zdá sa mi ze mi makknu konečne vytesujem sa z nich...paráda super pocit

Katka54

leus,

keď budem mať chvíľu, prelúskam tie moje filmíky a dám vedieť.

Mery NR, drndula,

kebyže náhodou nejdem na tú opku, ja vám potom tie moje rozdelím.:)))

Mery NR

oki baby,
zajtra sa kuknem a večer vám dám vedieť či som ešte našla alebo nie. ale chcela by som ich určite aj ja, takže Katka chystaj si kufrík na nákupy :-)