Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sisente

Mery NR

ak mozem poradit, ber aj tie 36ky :) kym su... Ja mam 370ky a mam 38ky a su mi len len, ale dobre to vyzera ;) tak nakupuj

xantipa163

hidalgo4

ahoj
ja som mala pod implose pod zlazou 15 rokov, minuly rok som si ich dala vybrat.
Ano, vydrzali, odkojila som s nimi 2 deti, zacal tam byt trochu pokles po case. Ja som mala ale iba 150ml, co je nic, oproti tomu, co tebe navrhli.
Ja idem teraz znova, ale pod sval. Pri podzlazovom vkladani hrozi pokles, moze byt implos citelny napohmat a je tam dost vysoke riziko kontraktury!
Ja byt tebou, idem pod sval, aj za cenu mensich implosov.
Mame tu jednu kocku, Lilly, tiez doki navrhoval pod zlazu vacsie, pod sval mensie, rozhodla sa pod sval a podla mna spravne, ma ich velmi pekne.

barbora10

dievcata dakujem vam vsetkym!!!a urcite vas budem aj nadalej informovat:)

lucy009

ano,zatial sa velmi nezmenili,akurat ze su vacsie.tiez myslim,ze ta zmena este len pride,ked budem kojit.no ja som ratala,ze ak planujem este babatko,tak mozno bude treba potom prska upravit,ale na reopku by som isla len v pripade,ze by nebolo nieco vporiadku.ak prska ostanu stale pekne,nebude nijaky problem,tak nebudem reopku riesit.

Mery NR

rita149,
môžem sa ťa spýtať, tie HM podprdy čo máš v galerke máš aké číslo? ja som ich dnes pozerala v NR v HM a sú v akcií za 2 a 5 E, chcela som si aj kúpiť ale majú len S-ká. na opku mám ísť až o týždeň plus mesiac pooperačná podprda a bojím sa, že dovtedy sa im minú, tak ich chcem kúpiť teraz. mám navrhnuté 320 anatómy, podľa teba mi budú S-ká malé???? lebo pozerám tie tvoje a tiež vyzerajú na menšie číslo, podľa mňa stačí keď mi zakryjú bradavky, nie? :-)

hidalgo4

Ahojte babenky, planujem podstupit augumentaciu. Bola som na dvoch konzultaciach a pri kazdej mi bolo doporucene vlozenie implantatu pod zlazu. Deti nemam a zatial nejak ani neplanujem. Dost som toho o augumentacii precitala a dost ma sklamalo, ze kazdy doktor mi odporucil operaciu pod zlazu. Docitala som ze je to menej trvacne a ze je tam riziko rychlejsie poklesu a atd. Samozrejme doktori vraveli nieco ine. Chcem sa spytat ktora z vas ma implantaty pod zlazou ale uz zopar rokov (nie cerstve operacie). Ste s tym spokojne? Nie som ziadna vychudlinka, mam 60 kg a 168 cm, mam vybrate 375 ml gulate.
Dakujem za vsetky odpovede.

rita149

Katka54

zajtra budem mat 8 tyzdnou po.Prsia su uz make tak akurat, dam ich uz v podprske uplne pri seba.Sem tam ma este pichne v nich a nikedy pobolievaju.Vcera som bola na jednej akcii a mala som tricko z holym chrbtom tam som nemala podprsenku, tancovali sme celu noc a aj som spal bez podprsky a vsetko ok.
Kedy ides na tie predoperacne? Aj ja som menila velkost a znacku tyzden pred opkou :-)